O to superDusqmad pisze: Nastąpiła zmaina planów
Obecnie wraz z KhAnem tworzymy forum o LOST. Zadebiutuje ono już przyszłym tygodniu
Już nie mogę się doczekać (mam nadzieje że będzie tak fajne jak to forum)
O to superDusqmad pisze: Nastąpiła zmaina planów
Obecnie wraz z KhAnem tworzymy forum o LOST. Zadebiutuje ono już przyszłym tygodniu
Nawet nie wiem, czy jako zwykły użytkownik mogę proponować zmianę grafiki na forum, ale pomyślałam, że zamiast czekać aż ktoś zrobi, mogę sama się tym zająć i zaryzykować - w końcu to tylko propozycja, możecie mnie za nią zjechać i zakopać 5m pod ziemią.rafikiii pisze:1. No czekamy na nowe logo

ajć..! nie wiedziałam, że gdzieś już było.. wycięłam z jakiejś okładki dvd czy z czegoś takiego, i obróciłam bo właśnie stwierdziłam, że pasujeNeroNS pisze:Takie miało poprzednie forum, na którym uczestniczyłem ;p
Kiedyś było na innym, więc może być z nim kojarzone...agulec pisze:Co do loga, to osobiście nie widziałam takiego na innych forach :]
Ostatnio zmieniony 2008-02-18, 16:06 przez And, łącznie zmieniany 2 razy.
heh.. ja nie szukałam gotowego loga, tylko jakiegoś fajnego zdjęciapatus1905 pisze:poszukaj , moze znajdziesz jeszcze jakieś inne fajne logo
w takim razie sorensen, naprawdę nie wiedziałam, bo nie chodzę po innych forach - tylko po tymDusqmad pisze:Kiedyś było na innym, więc może być z nim kojarzone...
dokładnieTanira pisze:trzeba zrobić cos swojego. coś oryginalnego. coś co będzie kojarzone tylko i wyłącznie z nami ^^
dziękuję^^ naprawdę mi miło^^Dusqmad pisze:Napis już dodany do tabeli na dole strony. Bezapelacyjnie wygląda lepiej, niż poprzednia grafika