Michael Scofield
no to nie wiedzialem
powinna chociaz napisac na jaki nick chce miec zmienony 
Proszę napisać na jaki.Administratorze to zmienisz mi ten nick??
Świeżak
Mam pytanie: Czy Admin mógłby być tak miły i zmienić mi nick? Zmiana polega na zrobieniu z małego a duże A czyli And 
Mógłby 
Świeżak
hm no teraz jest ślicznie ;D dzieki wielkie 
Swoją drogą zauważyłem, ze wrzucasz linki do drugiego sezonu. Dobra robota, niemniej na linki RMVB jest osobny dział przy każdym sezonie. Proszę więc o popraiwnie postów.
Świeżak
Ale jest możliwość edycji posta tylko do 60 min po napisaniu go wiec nie mogę ich edytować 
Michael Scofield
to poporoś ninie ona Ci to poprawi
Świeżak
Jakbym tak dostał moda..
wszysciutko bym poprawił 
Co na przykład ? : )
Nie wiem za bardzo jak odbierac słowo "wszysciutko"..
And, z użytkownikami tego forum również się trzeba liczyć.. być moze teraz im sie najbardziej podoba.. Może powiedz, co byś zmienił. Dział propozycje, idealne miejsce do tego.
niunia
Co na przykład ? : )
And, z użytkownikami tego forum również się trzeba liczyć.. być moze teraz im sie najbardziej podoba.. Może powiedz, co byś zmienił. Dział propozycje, idealne miejsce do tego.
niunia
Ostatnio zmieniony 2008-02-17, 19:29 przez And, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
tiaa.. masz dopiero 27 postów a już moda
ale z ciebie szybki lopez 
Świeżak
pomarzyc zawsze mozna
poza tym nie ilosc postów ma tu zanczenie a doswiadczenie i ilosc spedzonych godzin przed kompem 
And, możesz już edytować swoje posty 
Świeżak
niuniu przeczytaj sobie to nizejCo na przykład ? : )
niunia
Dusqmad pisze:Swoją drogą zauważyłem, ze wrzucasz linki do drugiego sezonu. Dobra robota, niemniej na linki RMVB jest osobny dział przy każdym sezonie. Proszę więc o popraiwnie postów.
Michael Scofield
ale mozesz zostać Uploaderam a nie moderatorem bo ta funkcja własnie jest przyznawana za dodawanie linków , Modertor to juz bardziej skomplikowane i odpowiedzialne zadanie
Świeżak
No zawsze lepsze to niz nic

Michael Scofield
Tylko zeby zostac uploaderem trzeba samemu uploadowac odcinki i z haslem do archiwow www.prison-break.filmowo.net 
troche jest przy tym roboty ale sie oplaca
troche jest przy tym roboty ale sie oplaca
Sara Tancredi
Czy admin byłby tak miły i z małego "f" w moim nicku zrobił duże? 
Byłby
Heh, coraz więcej osób zgłasza się w tej sprawie. Czyżby jakiś psychopata masowo wyrywał klawisze 'Shift' użytkownikom forum? 
Sara Tancredi
Poprostu nie byłem pewien czy zostane na tym forum no i na odczepnego wziąłem z małej 
Świeżak
Hmm, a ja chciałbym się dowiedzieć co ma na myśli And pisząc w pdpisie "peter1818 memento mori" i dlaczego Dusqmad akurat mnie zaprasza na nowe forum o Lost... 
Świeżak
To samo pytanie dotyczy mojego nick'a.peter1818 pisze:Hmm, a ja chciałbym się dowiedzieć co ma na myśli And pisząc w pdpisie "peter1818 memento mori" i dlaczego Dusqmad akurat mnie zaprasza na nowe forum o Lost...
proszę o odpowiedz i ewentualną zmianę
Michael Scofield
To ja Wam odpowiem ^^
Każdy z użytkowników widzi tam swój nick ^^ to taki chwyt ^^
Każdy z użytkowników widzi tam swój nick ^^ to taki chwyt ^^
Michael Scofield
Świeżak
dzieki za odpowiedz
Świeżak
Hehe no to się trochę wygłupiliśmy z tym pytaniem
No coż, po prostu nie znałem wcześniej takie triku:> Tak czy inaczej dzięki za odp.