Sara Tancredi
Sara Tancredi
Re: Michael Scofield

Post autor: Viper »

Ale na potrzeby nasze jest potrzebny ;] troche go sponiewierają i zobaczycie :P chociaż nadgarstki mógłby odsłonić :lol:
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Damian1989 »

KhAn pisze:Wsumie poco mają go brudzić tatuażami jak chodzi w bluzie i na potrzeby filmu nie jest potrzebny :mrgreen:
Chodzi w bluzie żeby nie musieli ich nakładać
ale jak będzie akcja ze zdejmie bluzę albo coś w tym stylu to na pewno tam będą :P
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Viper »

No mam nadzieję bo Scofield bez tatuażów to nie to samo xD
Tweener
Tweener

Post autor: prison oszolom »

bedzie z tatuazami , tworcy takiej gafy pewnie nie popelnia .a zreszta czytalem gdzies ze te jego tatuaze to mu kilka - 5 chyba - godzin rysuja.
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mela0607 »

prison oszolom pisze:bedzie z tatuazami , tworcy takiej gafy pewnie nie popelnia .a zreszta czytalem gdzies ze te jego tatuaze to mu kilka - 5 chyba - godzin rysuja.
Ja też to gdzieś czytałam; mam nadzieję, że jednak tatuaże bedą, zresztą muszą być; no chyba, że tym razem będą z ucieczką z Sony :)
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: KhAn »

Sensu by to nie miało Mela i kupy by się nie trzymało :) bo nawet nie miał czasu na zmiane nigdzie tatuaża a o ile mi wiadomo taki tatuaż jaki on miał zrobiony nie jest zmywalny (i nie mówie tutaj o żadnym malowaniu bo wiem w jaki sposób wyglądało rysowanie mu tych tatuaży tylko normalne tatuowanie).
T-Bag
T-Bag

hehe no to ja wiem, więc to był taki jakby dowcip :P bo przecież wiadomo, że to by było nie możliwe i nie dorzeczne, bo nie miałby takiej możliwości, by wogóle sobie zrobić jak nawet nie wiedział o tym iż będzie własnie w tym więzieniu; zresztą z tym nie ma nic wspólnego...
Tweener
Tweener

Post autor: Natalie »

heh, komus naprawde nie chce sie rysowac,przyklejac (whatever) tych tatuazy. Ludzie w Sonie praza sie w sloncu, wszyscy lataja pól nago,powiecmy ;-) a Michael w dlugiej bluzie chasa i jemu nie jest goraco. Ciekawe toto. Móglby sciagnac ta bluze i zachojraczyc swoimi tatuazami, albo moze nawet i lepiej ze ich nie pokazuje. Chyba wszyscy w sonie wiedza (a moze nie wiedza bo nie maja tv) ze Scofield nosi na sobie plan ucieczki z Fox River. Lepiej nie ryzykowac,takie wyeksponowanie tatuazy moze sie zle dla niego skonczyc. To tak jakby przechadzal sie po wiezieniu i mówil,,patrzycie na faceta który juz raz spierdolil z wiezienia'' Chyba dlatego Michael woli gotowac sie w swetrze.
Tweener
Tweener

Post autor: natalios »

Michael gra swoja role najlepiej
Jago spojrzenie mnie rozbraja :roll:
C-Note
C-Note

Post autor: mahones »

natalios, no bezprzesady. Ale gościu jest naprawde najlepszą postacią w seralu, ponieważ odgrywa swoją role najlepiej jak potrafi.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

hehe...czy najlepszą to bym polemizowałą;), jakoś nigdy nie darzyłam go zbyt wielką sympatią,ale ostatnio bardzo mu współczuje z powodu Sary...gdybym straciła kogoś kogo kochałabym całym sercem i duszą to chyba odeszłabym od zmysłow...
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Ms_psycho »

No właśnie nie wiem czy jest najlepszą postacią ;p Gra świetnie i jest postacią główną, ale może nie najlepszą ;-)
T-Bag
T-Bag

u mnie jest podobnie; to że gra główną rolę nie oznacza od razu iż jest najlepszy; są o wiele lepsze postacie, które swoją osobowością mogą powalić na kolana; taki T-Bag, czy nawet Mahone, który dzięki tej swojej depresji staje się lubiany przez widzów (przykładów nie podam, bo to co się dzieje na forum już jest przykładem tego ilu ma zwolenników)
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Sebastian66i6 »

Mela zgadzam się z Tobą w 100%.. T-Bag,Mahone.. Abruzzi [*] to są (w przypadku Abruzziego były) postacie... ehh :-) no i ja uwielbiam postać Linca the zinca :P
T-Bag
T-Bag

Sebastian66i6 pisze:Abruzzi [*]
o nim też chciałam wspomnieć, ale wtedy musiałabym przestawić szyk zdania, tak więc spodziewałam się tego iż ktoś o nim napisze, bo przecież on też dużo włożył w ucieczkę dzięki swoim wtykom, pieniędzy, no a jego charakterek mówił sam za siebie :)
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Taa... ale na początku poucinał palce biednemu Mikowi .. :-/ Właśnie oglądam od nowa pierwszy sezon xD. Jestem teraz przy czwartym odcinku :-)
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Ms_psycho »

Sebastian66i6 pisze:Taa... ale na początku poucinał palce biednemu Mikowi .. :-/ Właśnie oglądam od nowa pierwszy sezon xD. Jestem teraz przy czwartym odcinku :-)
własnie! no i przypomniałeś mi, że go (abruzziego) lubię mniej ;p
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Hehehe :-P No dobra to dam Ci cos na jego usprawiedliwienie .. hmm np. to że musiał jak najszybciej wyciągnąć informacje od Mika bo Philly Falzone groził jego dzieciakom...
T-Bag
T-Bag

Sebastian66i6 pisze:Taa... ale na początku poucinał palce biednemu Mikowi .. :-/ Właśnie oglądam od nowa pierwszy sezon xD. Jestem teraz przy czwartym odcinku :-)
oj chętnie bym sobie odświeżyła pierwsze odcinki PB, gdybym tylko miała więcej czasu, a co do Scofield'a to przecież on był i jest w więzieniu, a w takim miejscu trzeba jednak pocierpieć, a dzięki John'emu to sobie uświadomił :)
Świeżak
Świeżak

Post autor: piotrek199 »

Ja tam lubie scofield'a. Podoba mi sie jak gra swoja role.A Abruzziego nie lubie zbytnio.
Świeżak
Świeżak

Post autor: hopsc »

Istny geniusz. Mimo iż nie raz, nie dwa znalazł się w sytuacji prawie beznadziejnej potrafił z niej wyjść. W każdym sezonie dowiadujemy się o nim czegoś nowego. Nie wiemy czym nas może zaskoczyc. Trzymam za niego kciuki ;-)
Świeżak
Świeżak

Post autor: Ana xD »

Majkelu, Majkelu.
Ty chłolerny inżynieru. Nie no, Majkel jest bardzo rodzinny i oddany. Cóż za poświęcenie. Hło, hło. I fajnie wygląda w kapturze. I w siniakach pod oczami.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

ooo tak w kapturze i siniorach mu do twarzy ^^
Zauważyłam to oglądając 21 odcinek 2 sezonu na polsacie ^^jak wspominał wszystkie grzeszki Tedzia. Taki miał wtedy wzrok morrrderczy ^^
Świeżak
Świeżak

Post autor: Ana xD »

AutumnLeaf pisze:ooo tak w kapturze i siniorach mu do twarzy ^^
Zauważyłam to oglądając 21 odcinek 2 sezonu na polsacie ^^jak wspominał wszystkie grzeszki Tedzia. Taki miał wtedy wzrok morrrderczy ^^
to tak ja jo ^^. widać Tadzio kwitnąco na niego działa xD. niech oni się chajtną albo co. Majk bydzie ładniejszy <XD>
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Oktarynka »

Ana xD pisze:
AutumnLeaf pisze:ooo tak w kapturze i siniorach mu do twarzy ^^
to tak ja jo ^^. widać Tadzio kwitnąco na niego działa xD. niech oni się chajtną albo co. Majk bydzie ładniejszy <XD>
Went + Knepper ok, ale T-bag + Scofield nie przejdzie. Scofield. Należy. Do. Mahone'a. I już :]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postacie”