Michael Scofield
Dla mnie wszystkie to mistrzostwo, ale nie mogę na nie chwilowo patrzeć.....<333 musiałaś w tej białej koszuli,,,,,,,<333
Fernando Sucre
ten jest najlepszy
Agulec to jest dobre
Michael Scofield
trzeci Taniry najlepszy, a ten "sex" w polączeniu z wyrazem jego oczu jest ...no...błehehe ale fajnie
aaaa a na tym drugim to mi przypomina takiego jednego gościa( cały czas nie mogłam go sobie przypomnieć i nagle mnie oswieciło) i juz wie dlaczego mi sie na poczatku kojarzył z takim "zniewieściałym"- nie wiem jak sie tamten nazywa ale widziałam go przypadkiem w niedziele na polsacie po północy w jakims serialu i stw ze momentami jak Danny zrobi taka dziwna minke to jest do niego podobny^^ jak wykryje jak on sie zwie to napisze i sobie porównacie, hehe
aaaa a na tym drugim to mi przypomina takiego jednego gościa( cały czas nie mogłam go sobie przypomnieć i nagle mnie oswieciło) i juz wie dlaczego mi sie na poczatku kojarzył z takim "zniewieściałym"- nie wiem jak sie tamten nazywa ale widziałam go przypadkiem w niedziele na polsacie po północy w jakims serialu i stw ze momentami jak Danny zrobi taka dziwna minke to jest do niego podobny^^ jak wykryje jak on sie zwie to napisze i sobie porównacie, hehe
Michael Scofield
Proszę nie wjeżdżąć na moją wieiwóre xD
Michael Scofield
macie kilka avków od mareczka xD wszystkie znalezione w necie 
podziekowania i buziaki mile widziane

podziekowania i buziaki mile widziane
Michael Scofield
wow.. świetne! najbardziej podoba mi się ten pierwszy w trzecim rzędzie z T-Bag'iem xD ładnie żeś net przekopał ^^ no ale ja mojego Alexa zdradzić nie moooogę... ^^
Michael Scofield
mi dokładnie ten sam, jeszcze z czasów gdy T-Bag mi sie podobał^^ hyhy ale jak teraz na niego patzre to...no ale, avek fajny podobnie jak pierwszy w przedostatnim rzedzie z Michealem ;-)agulec pisze:świetne! najbardziej podoba mi się ten pierwszy w trzecim rzędzie z T-Bag'iem xD
Michael Scofield
śliczne są..
jak tak dalej pójdzie bede zmieniac avki co kilka dni oO xD
jak tak dalej pójdzie bede zmieniac avki co kilka dni oO xD
Michael Scofield
przepiękne... brawo marqu
fajne fo T-baga jak pieska robi ^^ sasasa 
Tweener
Tanira,
mogę ukraść ten Avek?
mogę ukraść ten Avek?
Michael Scofield
oczywiście że tak ;-)
Michael Scofield
a teraz moja porcja na dziś...

Ostatnio zmieniony 2008-11-26, 00:56 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
Fernando Sucre
według mnie Tanira powinnas więcej z kolorami kombinowac 
Michael Scofield
nie chciało mi sięmorgoth1993 pisze:według mnie Tanira powinnas więcej z kolorami kombinowac
Michael Scofield
matko za rok mi się to otworzy...widziałam Majkiela xD
Michael Scofield
i tak są brzydkie
Michael Scofield
Wcale że nie są.
Michael Scofield
oczywiscie ze nie sa:D mi sie tam bardzo podobają, o szczególnie ta jedna perełka m.w. po srodku... 
Michael Scofield
BONUSOWY, raczej pesymistyczny pakiet głownie dla fanów Mahone'a :]

Michael Scofield
pesymizm górą.
śliczne ;* szkoda, że już mi z nim przeszło xD
śliczne ;* szkoda, że już mi z nim przeszło xD
Michael Scofield
śliczne
Michael Scofield
tez mi sie podobaja, szczegolnie ten
ale i tak nic nie pobije mojego xD
ale i tak nic nie pobije mojego xDMichael Scofield
cudne, szczególnie te w 3 rzędzie, chetnie bym którys sobie ukradła, tylko ze ten twój poprzedni, który wybrałam sobie kilka dni temu tak mi pasuje kolorystycznie do sygny ze az szkoda zmieniac 
Michael Scofield
sliczne agulec, aż nie wiem na który sie zdecydowac..swietna kolorystyka 
Michael Scofield
no to teraz ja ^^