Michael Scofield
hostessa pisze:no i naprawdę super potrafił jęczeć też
o matko .... haha..ale bez szczegłów przosze..jak to niunia zobaczy to chyba rozpeta się piekło ... :-D ale już nam tu chyba bije. jak KhAn przyjdzie i zobaczy co my tu powypisywałysmy to chyba pożeganmy sie z forum :-D :-P
C-Note
czemu? on taki jest zasadniczy czy cuś?
Michael Scofield
juz kiedys byłysmy upominine ..za "zagalopowanie się " z naszymi wypowiedziami w "podobnym " kierunku.... i to nie raz :-D
C-Note
no ale nie wyleciałyście jeszcze :D
Michael Scofield
bo na razie to były niewionne słówka a teraz to normalnie się trochę zagalopowałyśmy ...
C-Note
dobra, nie czaje... może się wkrótce sama przekonam (oby niee...)
Michael Scofield
Michael Scofield
patus1905 pisze: kazdy ma swoje zdanie , ale ja poprostu ubóstwaiam gre aktorska *boskiego* ~(William) moglabym na nia patrze godzinami .... *marzy* Co nie `B...
oj tak ja go kocham uwielbiam ubóstwiam i nie wiem co jeszcze :-D
Michael Scofield
B... pisze:oj tak ja go kocham uwielbiam ubóstwiam i nie wiem co jeszcze
chociaż jedna osoba podzielająca moje ... "zapatrzenie" w naszego Willusia :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
chociaż jedna osoba podzielająca moje ... "zapatrzenie" w naszego Willusia :-D
oj tam chyba nie jedna :-D , ale takim zaawansowaniem nasze3 fascynacji mało kto sie moze poszczycic :-P
Świeżak
W PB są dwaj panowie...Tak, tylko dwaj, z którymi chciałabym się spotkać...\
Jest to Robert Knepper i William Fichtner.\
Dlaczego? Uuu….bo to szalenie pociągający I interesujący faceci.
William jest uroczy pod każdym względem...Kocham na niego patrzeć, kocham go słuchać...Facet ma na karku 50 latek, ale cały czas wygląda pysznie.

Co do Kneppera. Właściwie to samo :D
W jego oczy mogę patrzeć godzinami, a głos zwala mnie z nóg...
:oops:
Mahone
Susan.B pisze:Jest to Robert Knepper i William Fichtner.\
Mamy podobne gusta :mrgreen: .
Susan.B pisze:głos zwala mnie z nóg...
Hmm, coś w tym jest. Facet nie ma takiego głosu w stylu Stormare'a , ale mimo to coś w nim jest ..pociągającego ( ?) :mrgreen: .
Michael Scofield
Susan.B pisze:William jest uroczy pod każdym względem...Kocham na niego patrzeć, kocham go słuchać...Facet ma na karku 50 latek, ale cały czas wygląda pysznie
dobra odpowiedz :-D już Cię lubie Susan.B, ... trafnie ujełas ten "urok" *boskiego *(taka ksywa dla Williama ) :-P
Michael Scofield
Michael Scofield
patus1905 pisze:już Cię lubie Susan.B,
ja tez :D coraz więcej tu osób, które znają sie na rzeczy i potrafią docenic prawdziwa wartosc tego aktora i jego postaci ;-)
Michael Scofield
B... pisze:ja tez coraz więcej tu osób, które znają sie na rzeczy i potrafią docenic prawdziwa wartosc tego aktora i jego postaci
no bo poprostu William jest taki że go nie można Nie ubóstwiac :-D :-P
Michael Scofield
dodam jeszcze, że nie dosyć, że świetnie gra, to sposób w jaki przekazuje emocje mimiką twarzy i całym swoim ciałem wgniata mnie w podłogę. No i te duże, lazurowe oczy... eh no nie da się, NIE DA. Nie da się nie ubóstwiać. :]
Mahone
agulec pisze:emocje mimiką twarzy
Taak !! Taaak!! Nie ma takich aktorów na pęczki, którzy aż tak są w stanie przekazać emocje mimiką twarzy ( no, z PB to jeszce najbardziej Robert :-) ).
B... pisze:potrafią docenic prawdziwa wartosc tego aktora i jego postaci
Bo raczej mało kto nie umie docenić prawdziwego talentu :mrgreen: .
Mahone
Rzecz jasna Robert Kneeper i William Fichtner :-D
Do T-Bag'a mam niesamowity sentyment jeżeli chodzi o cały I sezon. Robert grał tam nieziemsko, po prostu genialnie jak dla mnie. Ten jego specyficzny akcent, no i jego słynny dryg :) Właśnie dla jego gry oglądałam cały I sezon. Oczu nie można było oderwać.
A Fichtner? Hmmm... No wiecie, dziewczyny :-D W życiu bym nie pomyślała, że ma 5 dych na karku. Ale to absolutnie mi nie przeszkadza ;-) Moim zdaniem niewielu jest aktorów, którzy tak jak On potrafią wczuć się w swego bohatera (te sceny z długopisem, drżenie Jego głosu, trzeciosezonowe paranoje - jak dla mnie mistrzostwo świata). Miło byłoby poznać tego pana nieco bliżej :-D Ciasteczko :!: :-P
Michael Scofield
Babydoll pisze:Moim zdaniem niewielu jest aktorów, którzy tak jak On potrafią wczuć się w swego bohatera (te sceny z długopisem, drżenie Jego głosu, trzeciosezonowe paranoje - jak dla mnie mistrzostwo świata). Miło byłoby poznać tego pana nieco bliżej Ciasteczko
WEidze ktoś tu się zna na rzeczy . Czyzby kolejna Fanka *boskiego* ojjuj ten krag cięgle się poszerza :-D
Mahone
Babydoll pisze:Rzecz jasna Robert Kneeper i William Fichtner
Ah, dodajmy jeszcze Petera Stormare'a i będzie trzech najlepszych aktorów :mrgreen: . Oczywiście, to moje zdanie, ale inni też grajądobrze(z wyjątkiem państwa braci :-P ). I fajnie, że tyyle osób wie, KTO jest dobry :mrgreen:
Mahone
patus1905 pisze:
Babydoll pisze:Moim zdaniem niewielu jest aktorów, którzy tak jak On potrafią wczuć się w swego bohatera (te sceny z długopisem, drżenie Jego głosu, trzeciosezonowe paranoje - jak dla mnie mistrzostwo świata). Miło byłoby poznać tego pana nieco bliżej Ciasteczko
WEidze ktoś tu się zna na rzeczy . Czyzby kolejna Fanka *boskiego* ojjuj ten krag cięgle się poszerza :-D
Dokładnie! :D Załóżmy fanklub :D Będziemy Mu słać listy miłosne a na Jego żonkę naślemy jakiegoś prawdziwego agenta ;-) A tak serio to... Mmmmmm... <ślini się> :D
Michael Scofield
Michael Scofield
to ja sie ślinie z Toba chyba... :-D
a on juz jest podobno rozwiedziony wiec na kolację z nami wszystkimi po kolei bedzie mógł chodzi swobodnie :lol:
Michael Scofield
hehehe.. ON z nami nie wyrobi xD tylko nie możemy się ślinić przy kolacji..
Michael Scofield
oooOOOooo mósimy go koniecznie naiedzic..pewnie teraz sie czuje taki samotyny, a my się nim nalezycie zaopiekujemy :-D
Michael Scofield
patus1905 pisze:nalezycie zaopiekujemy :-D
ha! no wiadomo xD ja mogę nawet coś ugotować (żeby nie było).
to kiedy jedziemy zrobić wesołe Mahonarium w domu Willa? xD
Michael Scofield
aaa jak dla mnie nawet .. w przyszłym tygodniu ...(bo w sobotę ide na 18-stke) a potem to juz mzoemy tam osiąśc na stałe :-D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”