Tweener
Jako nowa użytkowniczka forum postanowiłam dodać tapetkę, która ostatnio zrobiłam (tylko tło częściowo nie jest mojego autorstwa). Na niej Went Millet i Sarah Wayne Callies.
Zapraszam do ściągania.
LINK
Pozdrawiam:)
Zapraszam do ściągania.
LINK
C-Note
Właśnie, tą tepetke wstawiłem na pulpit, ale jest troszkę za mała i mi rozciągneła się, ale poza tym nie jest najgorsza mogę się założyć że robiłaś w photoshopie najprawdopodobniej. 
John Abruzzi
Oryginalna tapetka i gratuluję wykonania widać, że masz talenta w tworzeniu takich rzeczy ;-) z miłą chęcią obejrze inne twoje dzieła 
T-Bag
Wow; super; nieźle Ci to wyszło, piękne dobrane zdjęcia; szczególnie Sary
Tweener
Dziękuję, cieszę się, że wam sie podoba. Jeśli chodzi o program w którym robię tapetki, to rzeczywiście jest to Photo Shop CS3.
Dodaję następną tapetkę:)
LINK
Dodaję następną tapetkę:)
LINK
John Abruzzi
Kolejne genialne arcydzieło Cane ;-) 3maj tak dalej a zaniedługo ludziska z forum będą się zabijali o twoje tapetki żeby je mieć tylko na swoim pulpicie ;-)
Tweener
Świeżak
Mam do ciebie prośbę. Jeśli możesz to zrób jakieś tapety z tweenerem;) Bo nigdzie nie mogę żadnych fajnych z nim znaleźć...
Tweener
OK, postaram się zrobić:)Keira16 pisze:Mam do ciebie prośbę. Jeśli możesz to zrób jakieś tapety z tweenerem;) Bo nigdzie nie mogę żadnych fajnych z nim znaleźć...
(dodano 28.09.2007)
Keira16, tapetka gotowa. Mam nadzieję, że o coś takiego ci chodziło.
Pozdrawiam serdecznie i daję linka:D
klik!
Świeżak
Wielkie dzięki;) Ustawiłam ją sobie na kompie. Jakbyś miała trochę czasu to zrób z nim jeszcze kilka tapet, bo na żadnym forum nie mogę ich znaleźć. Może go nie lubią, nie wiem, on jest przecież taki fajny...
Sara Tancredi
Fajna tapeta mnie też sie przydała dzięki 
Tweener
Ciężko jest znaleźć jakieś fajne fotki z nim. Jak wypatrzę takie które by się nadawały, to zrobię jeszcze jakąś tapetę.Keira16 pisze:Jakbyś miała trochę czasu to zrób z nim jeszcze kilka tapet, bo na żadnym forum nie mogę ich znaleźć.
Puki co mam coś dla fanów Sary Wayne Callies.
link
Sara Tancredi
Fajna tapetka
dziękuje
dziękuje
Sara Tancredi
a można coś z Lincolnem?
Tweener
Jak najbardziej można, będę miała czas to coś zrobię:DDamian1989 pisze:a można coś z Lincolnem?
Świeżak
i może też coś z Sucre jestem jego fanem dzieki za fatyge z góry

Tweener
Tweener
A można prosić jakieś z T- Bag'iem

Tweener
Jasne że można, postaram się jakąś zrobić:Dwojtas264 pisze:A można prosić jakieś z T- Bag'iem![]()
Tweener
@up
Świetnie czekam na nie z niecierpliwością ;-)
Świetnie czekam na nie z niecierpliwością ;-)
Sara Tancredi
Crane, dzięki 
Świeżak
Dzięki crane jest zajefajna
Sara Tancredi
GZ dla autora
Fernando Sucre
Bardzo fajne
Widzę, że jesteś dobra w te klocki, ja w ogóle nie mam wyczucia "graficznego".
Jak tu wszyscy składają zamówienia, to ja tylko dodam, że poluję na ciemne tapety (najlepiej z jakimś czarnym tłem bo te jaskrawe to nie dla mnie) więc jak będziesz miała jakąś wenę na "ciemną" tapetę to ja chętnie
Widzę, że jesteś dobra w te klocki, ja w ogóle nie mam wyczucia "graficznego".
Jak tu wszyscy składają zamówienia, to ja tylko dodam, że poluję na ciemne tapety (najlepiej z jakimś czarnym tłem bo te jaskrawe to nie dla mnie) więc jak będziesz miała jakąś wenę na "ciemną" tapetę to ja chętnie
Tweener