Michael Scofield
Michael Scofield
Kristin Z TV E! rozmawiała z Dominic’iem Purcell’em (tak, naszym Lincolnem) na temat jego ostatniego bohaterskiego czynu a także o tym co nas czeka w nachodzących zimowych odcinakach..

"Dzisiaj gawędziłam trochę przez telefon z Panen Purcell’em - czekam na powrót Prison Break w TV FOX w ten poniedziałek – te wszystkie problemy są spowodowane zbzikowanym strajkiem scenarzystów.

Nie wiem czy pamiętacie, ale kilka dni temu pisaliśmy o bohaterstwie serialowego Lincolna, dla zapominalskich Dominic Purcell uratował życie 16-miesięcznego chłopczyka.

Przedstawiamy Wam rozmowę telefoniczną:

Hej Dom! Wielkie Dzięki za telefon, jakie były twoje zimowe wakacje?

Były wspaniałe. Podróżowałem do Paryża by wypromować tam Prison Break, zwiedzałem Londyn i w międzyczas, ratowałem dziecku życie...

Tak, a co się zdarzyło ?

Mój brat i ja podróżowaliśmy do zachodniego wybrzeża Irlandii by popływać na deskach surfingowych, i zobaczyliśmy tam panią stojącą na drodze krzyczącą bardzo załamaną. Wysiedliśmy, ona trzymała swoje dziecko, było niebieskie i nie oddychało, dusiło się. Ja i mój brat i zrobiliśmy sztuczne oddychanie, i to wystarczyło.

To niewiarygodne. Skąd umiesz sztuczne oddychanie?

Mam czwórkę dzieci. Musiałem wiec znać takie rzeczy. Ale co było rzeczywiście dziwaczne, to, że musiałem wezwać ambulans z całkiem przypadkowego domu u zupełnie obcego człowieka, gdy stan dziecka się poprawił człowiek z tego domu chciał mój autograf....To było dziwaczne. [Śmiechy] Mój brat i ja jesteśmy super bohaterami.

Czy możesz coś powiedzieć o pięciu nowych epizodach?

Oczekuj wybuchu - i możesz spodziewać się, że zwykłe podejrzane osoby będą usiłować uciec z Michaelem. Kilku z nich robi to, a kilkum się nie udaje.

Słyszałam, że Linc ma uprawiać seks ?

Więc jest to dla mnie wiadomości, ponieważ Lincoln w końcu chce to zaliczyć! Możesz sobie z tego żartować, ale faktycznie tak będzie.

Słyszałam, że Sofia zaczynie oddalać się od Whistlera i bardziej zbliżać do ciebie…

Tak, to prawda. Zdecydowanie myślę, że Linc jest czuły na Sofiię podobnie i ona…Tak, będziemy sadzili kilka nasion to, co, może zdarzać się między nimi.

Mówią, że kręciłeś na Florydzie z jakimś podwodnym sprzętem na środku oceanu. Jak było?

Tak to budziło strach. Kochałem to. I zamierzam zdradzić tobie małą sensację. [Śmiechy] Wentworth i Bill Fichtner odmówili tego, ponieważ przestraszyli się f-króla rekinów! Ale ja i Whistler (Chris Vance), jako dwaj australijscy prawdziwi mężczyźni, zdecydowaliśmy, że moglibyśmy się tym zająć, i weszliśmy w to, bujaliśmy się w środku Atlantyku. To było zabawa; woda były ciepłe wspaniale.

Masz dużo wyczynów kaskaderskimi, scena z panamskim autobusem, który Lincoln rekwiruje…Jesteś nowy Keanu?

Zdjęcia, w Dallas były normalnie, zwariowane - masa wyczynów kaskaderskich gdzie Lincoln przejmuje autobus i wpada na linie telefoniczne.

Plotki mówią, że amerykańska kobieta, która odwiedzi Michaeła w tym sezonie będzie tematem spin offu- Cherry hill …Co myślisz o tym? Czy to przypadkowe odkrycie to dobry pomysł?

To zależy, do kogo to mówisz. Jeśli mówię do pewnych scenarzystów na planie, oni mówią, "Nie, nie taka rzecz jest." I w jednym punkcie próbowali to zrobić, o czym mówisz, ale nie mogli znaleść dziewczyny, więc teraz FOX pracuje nad tym pomysłem. Tak naprawdę, jest to daleko niż blisko.
Źródło: E!Online
Michael Scofield
Wentworth i Bill Fichtner odmówili tego, ponieważ przestraszyli się f-króla rekinów!
xD no proszę ^^
Ale ja i Whistler (Chris Vance), jako dwaj australijscy prawdziwi mężczyźni,
jaki skromny ^^ Australia górą ^^
Tak, będziemy sadzili kilka nasion to, co, może zdarzać się między nimi.
sadzili kilka nasion?^^
Michael Scofield
Michael Scofield
AutumnLeaf pisze:sadzili kilka nasion?^^
,
pewnie jakiś związek frazeologiczny czy cuś tylko ktoś to przetłumaczył za dosłownie. :-P

Nie no ciekawe..a jaki ten Linc skromny (ironia :mrgreen: ), ale akcja z autobusem ..hyyym chyba bedzie ciekeawie :-D
Michael Scofield
Ano pewnie tak, ale fajnie zabrzmiało ^^

Linc i linie telefoniczne, jeden na jednego xD
Michael Scofield
Michael Scofield
(...) Linc wkońcu chce to zaliczyc (...)

no nie moge xD

i dwaj prawdziwi mezczyzni xD buhahahahahaha no Whistler to rozumiem ale Linc? eeee XD
Michael Scofield
Michael Scofield
niunia pisze:Lincoln w końcu chce to zaliczyć
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

wiecej sie nie rozpisze :P
Michael Scofield
Michael Scofield
ten czlowiek poprawia mi humor na maksa xD
Michael Scofield
Michael Scofield
Tanira pisze:ten czlowiek poprawia mi humor na maksa xD
no zawsze sobie można pomyślec.. " a moze nie jestem taka zal, inni maja gorzej np. taki Linc :-D ^^haha"
Michael Scofield
Michael Scofield
to mój tekst xD moja złota myśl xD
Michael Scofield
Michael Scofield
ej ja nie wiem, ale teksty 'dziecko było niebieskie', 'Linc chce to w końcu zaliczyć', 'będziemy sadzili kilka nasion' rozbawiły mnie do łez haha xD wygląda na to że Purcell nie różni się bardzo od swojego bohatera Linc'a, a w sumie to jest taki sam xD
Michael Scofield
Michael Scofield
agulec nic dodac nic ująć xD
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”