Michael Scofield
tylko ze przystojniejszy.. 
Michael Scofield
no i to o wiele ^^
Michael Scofield
Macgyver to była moja pierwsza miłość xD
Michael Scofield
a moja takie jakis brunecik który też umiał czarowac takie rózne rzeczy, jejuuu jak ja za nim szalałam w wieku 6 lat?? hehehe^^ a teraz nawet nie pamietam jak sie nazywał ten serial! tylko tyle wiem ze w niedziele leciał...AutumnLeaf pisze:Macgyver to była moja pierwsza miłość xD
a wracajac do odcinka to nie czaje z reszta dlaczego oni sie tak bali tego Alexa, przeciez ten kijek był taki marny ;-) hehehe czyzby to on tak na nich działał? ale ze Whistler znalazł jeszcze tyle sły zeby zrobic taki zryw!
Michael Scofield
kijek moze marny ale ja nie chcialabym od niego dostać. śmierć na miejscu.
Co Whistler tam jadł nie chce wiedzieć...
Co Whistler tam jadł nie chce wiedzieć...
Michael Scofield
a mnie zastanawia czy on te karteczki co podał Bellickowi wyskrobał na miejscu czyli z gryzoniami w kanałach czy je miał juz wczesniej? a jesli nie to skad wział kartke i cos do pisania^^? moze wyczarował jak na prawdziwego *anioła*przystało hehe
taki głupi szczegół a zwrócił moja uwage...
Michael Scofield
kitrał te karteczki juz wczesniej je musiał mieć no bo niby czym tam na nich nabazgrolil? xD
Michael Scofield
Bali się Alexa, bo widzieli jak załatwił gościa w pierwszym odcinku i czuli przed nim lekki respekt ^^
Michael Scofield
no w sumie racja, bo go ładnie rozłożył, profesjonalnie taaak, ahhh ten Alex 
Michael Scofield
taki brutal..z niego malutki, gdyby nie on juz dawno by było po Michaelu, a ten mu nawet nie podziekował -niewdzięcznik 
Michael Scofield
Jeszcze mu świnię podłożył ^^
Michael Scofield
no właśnie.. widać Michael nie jest taki idealny za jakiego większość go uważa... tu Ax mu zycie ratuje, a Michael jeszcze chiał go wydać na pewną śmierć ^^ nunu niegrzeczny Michaelek 
Michael Scofield
no bo majkiel to szuja xD
Michael Scofield
no troche ale nie mozna sie na niego gniewac... bo jest za przystojny 
Michael Scofield
ach tam xD ja szczerze to lubiłam Majkiela tylko w 1 sezonie. No i teraz mnie strasznie wzruszył...
Michael Scofield
nie! nie! nie! chyba zaczne go bronic jak ty swojego Jamesa ;-) tez byłam na niego wkurzona za to jak traktował biednego Alexa, ale mimo wszystko go rozumiem ;-)Tanira pisze:no bo majkiel to szuja xD
o własnie o to mi chodzi, on jest zbyt słodki aby sie na niego gniewac...patus1905 pisze:nie mozna sie na niego gniewac... bo jest za przystojny
własnie jestem na etapie jego zupełnego ubóstwiania
Michael Scofield
mi przeszło całkowicie z boskim majkielem xD
Michael Scofield
mi nie przejdzie chyba, taka faza zauroczenia ale głebokiego
tak naprawde zaczeła sie w 3 sezonie, wczesniej mi sie nie podobał jakos, w pierwszym sezonie błyszczał T-Bag, w drugim nie mogłam patrzec na Scofielda jak brykał w tym garniturez jasnym ,a w 3 mimo spocenia jest słodkiiiiii
a jak on fajnie świstał w tych kanałach, wywołując Whistera, szeptał ale tak jakos inaczej niz zwykle
i te wyznania, ze zrobi wszystko zeby ich wydostac, albo zginie próbując...bosheee i jak na takiego mozna sie złoscic?
a jak on fajnie świstał w tych kanałach, wywołując Whistera, szeptał ale tak jakos inaczej niz zwykle
i te wyznania, ze zrobi wszystko zeby ich wydostac, albo zginie próbując...bosheee i jak na takiego mozna sie złoscic?
Michael Scofield
no w kanałach to był boski ^^ ten szept teatralny ^^
Świeżak
Racja, racja. To juz nie to samo co 1 sezon. Mniej adrenalinki. Mimo to i tak bede ogladac- w koncu jestem fanem, nie?
Co do najfajniejszych momentow to oczywiscie mIchael i jego pomysl z woda oraz lincon i przewodnik ornitologiczny (oo tak-to bylo dobre
)...
To moj pierwszy post wiec WITAM WSZYSTKICH!
Co do najfajniejszych momentow to oczywiscie mIchael i jego pomysl z woda oraz lincon i przewodnik ornitologiczny (oo tak-to bylo dobre
To moj pierwszy post wiec WITAM WSZYSTKICH!
John Abruzzi
Moim zdaniem to był chyba najlepszy odcinek z III sezonu. Działa się dużo i zostało to pokazane w świetny sposób. Tu Michael po raz pierwszy w tym sezonie pokazał swój "geniusz". Pierwszy odcinek w którym zobaczyliśmy Whistlera i wiele wiele innych ciekawych rzeczy.
Świeżak
odcinek fire water mi sie bardzo podobał
Dobry był motyw z ta wodą
Dobrze to wykombinował

C-Note
ej ale wg mnie to bardzo sprytne żeby z kilku worków i wódy zrobić niemal bombę :-> no i muszę chyba poćwiczyć przedramię bo nie czułbym się na siłach żeby gołymi palcami odkręcić bodajże 8 podrdzewiałych śrub :-> ;-)
John Abruzzi
eee, dopiero po przeczytaniu Twojego posta zacząłem się nad tym zastanawiać i serio to było troszkę naciągane, ale przy oglądaniu nawet o tym nie myślałem ;-)żeby gołymi palcami odkręcić bodajże 8 podrdzewiałych śrub :-> ;-)
Sara Tancredi
Średniutki odcinek, pozatym że Michael odkręcił wodę nic ciekawego no może jeszcze fajna scena jak Whistler dawał karteczki Bellickowi.