Michael Scofield
wiadomo... to takze był mini żarcik 
Michael Scofield
oj ty i te twoje mimi zarciki xD ale fajnie fajnie xD
Michael Scofield
a cio coś nie pasiTanira pisze:oj ty i te twoje mimi zarciki xD
Michael Scofield
no co ty xD wszystko jest git xD normalnie miód xD
Michael Scofield
cud miód i orzeszki 
Michael Scofield
TAK xD jak Doda xD o mój Boże toż to takie słodkie jest xD
Michael Scofield
nie wiem czy jak Doda ,ale tak mówimy sobie z momi głupkami 
Michael Scofield
naleze do twoich gupkow? xD
jak ja juz chce go zobaczyc w jakims filmie...dlaczego go nigdzie nie ma ;(
jak ja juz chce go zobaczyc w jakims filmie...dlaczego go nigdzie nie ma ;(
Michael Scofield
a no oczywiścieTanira pisze:naleze do twoich gupkow? xD
tez bym go chciała zobaczyć w innej roli ..Tanira pisze:jak ja juz chce go zobaczyc w jakims filmie...dlaczego go nigdzie nie ma ;(
Michael Scofield
no oby...gra świetnie...ale po raz kolejny nie chcialabym przezywac jego smierci...
Michael Scofield
a Ty od razu przewidujesz że umrze... a moze bedzie żył długo i szcześliwie 
Michael Scofield
no bo mi zazwyczaj umieraja ci ktorzych darze jakims glebszym uczuciem...sto lat mu xD niech se zyje chlopina xD (ekhm ze mna oczywiscie) xD
Michael Scofield
nie mogłas se tego darować, nie?Tanira pisze:(ekhm ze mna oczywiscie) xD
ja cos czuje ze on sobie jeszcze pozyje długooo, taka *gadzina* z niego prawdopodobnie ze scenarzysci sie go tak szybko nie pozbeda ;-)
Michael Scofield
nie mogłam ^^B... pisze:nie mogłas se tego darować, nie?Tanira pisze:(ekhm ze mna oczywiscie) xD
ja cos czuje ze on sobie jeszcze pozyje długooo, taka *gadzina* z niego prawdopodobnie ze scenarzysci sie go tak szybko nie pozbeda ;-)
ja tez myśle że go nie usmiercą szybko bo jest za ważna postacią...ale ten cień strachu zawsze jest
Michael Scofield
no oczywiście że nie... nie moga tak szastać trupami na prawo i lewo ... już i tak tele się ich posypało...więc chyba w najbliższych odcinkach nam to nie groziTanira pisze:tez myśle że go nie usmiercą szybko
Michael Scofield
przeciez ile juz tego jest
ten serial mnie przeraza 
Michael Scofield
robi się z tego krwawa masakra... no chyba że teraz troche się opamietaja
Michael Scofield
serial jest strasznie brutalny. przynajmniej 3 seria...tyle ludzi nie zabili w calych 2 sezonach OO
Michael Scofield
no to chyba stopniowo idzie..w pierwszym było najmniej (prawie wcale) w drugim już troche więcej było truposzków ..a teraz w trezcim się tak rozchulali
Michael Scofield
hahaha fajnie to ujęłaś ;-)a teraz w trezcim się tak rozchulali
choć musze przyznać ze mi jakoś szczególnie nie przeszkadza, takie sceny "smierci" trochę spowszedniały...choc niektóre robią wrazenie np śmierc Sary
no ale James sobie jeszcze pożyje, czuje to w kościach^^ hehe
Michael Scofield
oj ja też xD jak ja się ciesze że wzieli go do tej roli...Bóg im w dzieciach wynagrodzi to wszystko
Michael Scofield
Whistler to wredna szuja i cwaniak.
I jak tu takiego nie kochać xD
I jak tu takiego nie kochać xD
Michael Scofield
Whistler to aniołek...Sean to aniołek...Chris to aniołek...
ja go uwielbiam kocham ubostwiam...cos jeszcze może byc? xD
ja go uwielbiam kocham ubostwiam...cos jeszcze może byc? xD
Michael Scofield
w sumie to jeszcze po 1oo razy to samo xD ale ja już chyba słyszłam wsyzstko ^^ ta klata te oczy ta gitara *instrument muzyczny jakby coś xD* ten głos ten zarost xDcos jeszcze może byc? xD
Michael Scofield
o czym ty myslisz z ta gitara bo nie rozumiem...AutumnLeaf pisze:w sumie to jeszcze po 1oo razy to samo xD ale ja już chyba słyszłam wsyzstko ^^ ta klata te oczy ta gitara *instrument muzyczny jakby coś xD* ten głos ten zarost xDcos jeszcze może byc? xD
i bez zarostu tez jest boski...mmmmmmmmmmmmmmm