Michael Scofield
Oktarynko!!!! nie..no nie moge
, ale rysuneczek
, poprostu wymiekam ...
John Abruzzi
Nie no to foto wymięka
normalnie pierwsza klasa
jak oni sie obsciskują i wogóle....to jest aż tak obleśne, że aż śmieszne 
Fernando Sucre
Fajowo mnie też to rozśmiesza XD *choć już przestało, idę se zrobić herbaty*
Michael Scofield
haha, brawo! świetnie ci to wyszło..
nie no rysunek fantastyczny ^^, xD
Mahone&Scofield <3
Mahone&Scofield <3
Michael Scofield
ja nie mogę, co za pomysł ;-) hehe no cóz...
czuję się z jednej strony zniesmaczona( choc raczej w pozytywnym znaczeniu) a z drugiej totalnie rozbawiona
oby tylko to nie stało się rzeczywistością

czuję się z jednej strony zniesmaczona( choc raczej w pozytywnym znaczeniu) a z drugiej totalnie rozbawiona
oby tylko to nie stało się rzeczywistością
Fernando Sucre

*świętuję posiadanie photoshopa, poza tym sorry że takie byle jakie 8D*
Ostatnio zmieniony 2007-11-28, 20:55 przez Oktarynka, łącznie zmieniany 1 raz.
John Abruzzi
Hehe niezłe to jest
może komiks zrobisz Oktarynka? :>
będzie ciekawie 
Michael Scofield
good ideaKhAn pisze:może komiks zrobisz Oktarynka?
Fernando Sucre
zależy czy ktokolwiek by to czytał XD. rysuję tego pełno, nie tylko mahonexscofield (wiem ze malo kto lubi XD), moze cos jeszcze zamieszcze ^^
Michael Scofield
może narysuj coś romantycznego np. Michaela & Sare ^^,
ekhm nie dziw się iż ja to proponuje; kocham romantyzm, a jak jeszcze ze strony mężczyzn.. mm rozpływam się ^^, istenieją jeszcze w ogole tacy faceci ?
ekhm nie dziw się iż ja to proponuje; kocham romantyzm, a jak jeszcze ze strony mężczyzn.. mm rozpływam się ^^, istenieją jeszcze w ogole tacy faceci ?
Fernando Sucre
jasne, bardzo chętnie ich narysujęniunia pisze:może narysuj coś romantycznego np. Michaela & Sare ^^,
jest tylko problem, że gdyby tak umownie uznać że potrafię rysować scofielda to sary już wcale... ale spróbuję
Michael Scofield
chyba myślisz Oktarynko podobnie jak ja; równiez nie bede w stanie zaakceptowac zadnej Molly, podobało mi się uczucie które ich łączyło, mimo, iż te lovestory nie skończyło sie happiendem ;-)
czekać z niedoczekaniem aż ich sprobujesz narysować
czekać z niedoczekaniem aż ich sprobujesz narysować
Michael Scofield
mam nadzieję ze nie naginam bardzo zasad, bo jak widzę to jest temat z twórczościa własną, ale ja takowej nie posiadam za to znalazłam takie coś fajne, przez kogoś zrobione i stwierdziłam ze muszę wam to pokazać (choc być może Ci co ryją po necie, juz sie z tym spotkali ;-) )
a to link do tego dzieła, udane bardzo, i te oczeta, hehe
:
http://williamfichtner.org/seven/index. ... &Itemid=68
a to link do tego dzieła, udane bardzo, i te oczeta, hehe
http://williamfichtner.org/seven/index. ... &Itemid=68
Michael Scofield
ślicznee..
a te niebieskie oczka jak fajnie kontrastują z niebieską koszula..
ah cudownie.
ktoś musiał posiadać niezły talent, by narysować takie coś..
a te niebieskie oczka jak fajnie kontrastują z niebieską koszula..
ah cudownie.
ktoś musiał posiadać niezły talent, by narysować takie coś..
Michael Scofield
ale ktos ma talent...śliczne...
Michael Scofield
... świetne, nieatpliwie ktoś ma zdolności do takich rzeczy (nie to co jak ^^hahaha) 
Michael Scofield
nie lubie malować...wole grzebac w grafice na kompie ^^
Michael Scofield
a ja ani jedno ani drugie.. chyba nie mam żadnych zdolności graficzno-palstycznychTanira pisze:nie lubie malować...wole grzebac w grafice na kompie ^^
Michael Scofield
hahaha ja tez, takie beztalencie ze mnie ze szooook ;-)patus1905 pisze:a ja ani jedno ani drugie.. chyba nie mam żadnych zdolności graficzno-palstycznych
choć w młodosci^^ mej bardzo lubiłam rysować i że *niby* miałam talent,
błehehehe szkoda ze mi gdzieś sobie poszedł
Michael Scofield
to tak jak u mnie , mała PatuŚ lubiła rysować... i nawet ładniej od kolezanek -podobno- a teraz żąl z rozpacza, jak coś narysuje to się sama z siebie zlewamB... pisze:choć w młodosci^^ mej bardzo lubiłam rysować i że *niby* miałam talent,
Michael Scofield
możemy sobie podać rękę, bo ja tak jak wy w ogole nie nadaję się do malowania.. ^^B... pisze:patus1905 napisał/a:
a ja ani jedno ani drugie.. chyba nie mam żadnych zdolności graficzno-palstycznych
hahaha ja tez, takie beztalencie ze mnie ze szooook
choć w młodosci^^ mej bardzo lubiłam rysować i że *niby* miałam talent,
Michael Scofield
szkoda, możemy tylko podziwiać prace innych
ja naprawdę podziwiam tych co to potrafią, a jak już jakiś portret szczelą i jest podobny do tej osoby, która ma przedstawiac to juz w ogóle... ;-)
od nas stąd to chyba Oktarynka jest najlepsza, i z jakim humorem wszystko przedstawia
ja naprawdę podziwiam tych co to potrafią, a jak już jakiś portret szczelą i jest podobny do tej osoby, która ma przedstawiac to juz w ogóle... ;-)
od nas stąd to chyba Oktarynka jest najlepsza, i z jakim humorem wszystko przedstawia
Michael Scofield
zgadzam się Oktarynka -rysunki : świetne zabawne i oryginalneB... pisze:od nas stąd to chyba Oktarynka jest najlepsza, i z jakim humorem wszystko przedstawia
Tanira- grafika: dopracowane, piekne i zajeb***
Fernando Sucre
O dzięki bardzo miło coś takiego usłyszeć XDD
Ja grafike też lubie ale nie mam do niej cierpliwości za bardzo ; ).
Apropos rysunków z dzieciństwa. O tak, ja też byłam nieprzeciętnie uzdolniona, niestety minęło XD. Patrzcie rysunki dwuletniej Oktarynki: http://javvie.deviantart.com/art/HOW-I- ... 2-72242938
(w ogóle przeglądając swoją własną galerię *lol czasem mi się zdarza* natrafiłam na jeszcze jeden prisonbreakowy obrazek:
*link* http://javvie.deviantart.com/art/AGENT- ... E-66475313 */link*
*rysowane z pamięci więc nie czepiać się ; >*
Ja grafike też lubie ale nie mam do niej cierpliwości za bardzo ; ).
Apropos rysunków z dzieciństwa. O tak, ja też byłam nieprzeciętnie uzdolniona, niestety minęło XD. Patrzcie rysunki dwuletniej Oktarynki: http://javvie.deviantart.com/art/HOW-I- ... 2-72242938
(w ogóle przeglądając swoją własną galerię *lol czasem mi się zdarza* natrafiłam na jeszcze jeden prisonbreakowy obrazek:
*link* http://javvie.deviantart.com/art/AGENT- ... E-66475313 */link*
*rysowane z pamięci więc nie czepiać się ; >*
Michael Scofield
jaki fajny, aaa ten krawat, jak język wygląda zupełnie, to było celowe? ;-)