veronica miała oczy jak atomówka XD. chodzi mi ogólnie o kobity, że lincoln na kazdą poleci, ktora sie na niego spojrzy XD.Alexxa pisze:haa.. Nie zauważyłam, by Veronica była właśnie 'bogato obdarzona przez naturę'Oktarynka pisze: lincoln to baran, mu się każdy kto ma cycki podoba, a z nią przecież do łóżka chodził... ja trochę nie w temacie, ale stawiam na Sofię.
Fernando Sucre
Michael Scofield
nio tak odzywają się w nim pierwotne instynkty...zobaczy kobitke i od razu "kobita... ona byc moja" jak to na Mięśniaka przystało... bynajmniej takieg odgrywa..Oktarynka pisze:veronica miała oczy jak atomówka XD. chodzi mi ogólnie o kobity, że lincoln na kazdą poleci, ktora sie na niego spojrzy XD
ja obstawiam że zrobi rundke po wszytstkin napotkanych
Michael Scofield
zrobi rundke i wroci do Sofiipatus1905 pisze:nio tak odzywają się w nim pierwotne instynkty...zobaczy kobitke i od razu "kobita... ona byc moja" jak to na Mięśniaka przystało... bynajmniej takieg odgrywa..Oktarynka pisze:veronica miała oczy jak atomówka XD. chodzi mi ogólnie o kobity, że lincoln na kazdą poleci, ktora sie na niego spojrzy XD![]()
ja obstawiam że zrobi rundke po wszytstkin napotkanychoczywiście najpierw weżmie się za Sofie
Michael Scofield
ktos napisal ze Sofia+Whistler.
to jest niemozliwe bo whistlera zajela Tanira

to jest niemozliwe bo whistlera zajela Tanira
Michael Scofield
marq112, toż to najprawdziwsza prawda xD
Sofia go kopnie w tyłek (Whistlera) za to co zrobił. Tak mi się wydaje
Sofia go kopnie w tyłek (Whistlera) za to co zrobił. Tak mi się wydaje
Michael Scofield
no a ty jej oddasz

Michael Scofield
niekoniecznie ^^ zasłużył. Sama bym mu tyłek skopała.
Michael Scofield
wątpie..pewnie byś zaraz go tam wymacala.. i od razu by ci przeszłoTanira pisze:Sama bym mu tyłek skopała.
John Abruzzi
Czy Linc ma jeszcze jakiś wybór niż Susan & Sofia? (pomijam ewentualnych facetów - bo nie widzę chętnych na Lincolna
)
Michael Scofield
najpierw bym skopała później bym wymacała xDpatus1905 pisze:wątpie..pewnie byś zaraz go tam wymacala.. i od razu by ci przeszłoTanira pisze:Sama bym mu tyłek skopała.
eeee...nie ma juz wyboru
Michael Scofield
a może ta Molly co sie pojawi?Tanira pisze:eeee...nie ma juz wyboru
bo nigdy nic nie wiadomo, wszyscy bardziej kojarzą ją z Michaelem ale watpie, żeby po śmierci Sary tak szybko się na kogoś przezucił, to byłoby btrochę nierealne, więc mize scenarzyści zrobią nam psikusa i polączą ją właśnie z Burrowsem
Michael Scofield
zalezy jeszcze w jak "srednim" wieku bedzie 
Michael Scofield
no własnie, ale chyba nie dadzą takiej kolo 50tki bo dla niektórych to jeszcze jest średni wiek ;-) Michael tez na starsza by chyba nie poleciał, ale Linc to nie wiadomo 
Michael Scofield
Linc na kazda poleci xD
Michael Scofield
zeby tylko miala cycki 
Michael Scofield
nie wiem jakie upodobania ma Linc ^^marq112 pisze:zeby tylko miala cycki
Michael Scofield
średni wiek to pojęcie względne np. jak z "gotowe na wszystko" to tez niby ten wiek ..a całkiem niezłe laskiTanira pisze:zalezy jeszcze w jak "srednim" wieku bedzie
Michael Scofield
to wszystko zalezy od "zrobienia sie" xD
Michael Scofield
i od grubości tapety *hahaha*^^
Fernando Sucre
grubość tapety? a co do tego ma nika XD? *tak leciało tej całej żonie od scofielda, nie 8D?*
Btw, to offtopic więc mogę wrzucać swoje bazgroły, jako że dotyczą topiku *zaciska zęby* prawda?
Rozwala mnie to, że Linc ma tak seksy rozpiętą koszulę 8D normalnie mrrr jak to pociąga..

Btw, to offtopic więc mogę wrzucać swoje bazgroły, jako że dotyczą topiku *zaciska zęby* prawda?
Rozwala mnie to, że Linc ma tak seksy rozpiętą koszulę 8D normalnie mrrr jak to pociąga..

Michael Scofield
oktarynka switne
a sofia i susan nawet przypominaja te z serialu 
Michael Scofield
Oktarynka, ... ty jak już cos ..narysujesz ...
świetne..^^hahaha ,a z Lincka jaki gwiazdor 
Fernando Sucre
no wiesz nad nimi się najwięcej starałam XD a-ale i tak uważam że facet będzie z susan ;0!marq112 pisze:oktarynka switnea sofia i susan nawet przypominaja te z serialu
Michael Scofield
B... pisze:a może ta Molly co sie pojawi?
bo nigdy nic nie wiadomo, wszyscy bardziej kojarzą ją z Michaelem ale watpie, żeby po śmierci Sary tak szybko się na kogoś przezucił, to byłoby btrochę nierealne, więc mize scenarzyści zrobią nam psikusa i polączą ją właśnie z Burrowsem poza tym jak to ma byc tak pani w "srednim" wieku to moze jednak bardziej na starszego brata poleci, Michael to jeszcze taki trochę młody wilczek
Mam nadzieje ze michaelka zostawi w spokoju ta molly, a Linca sobie może śmiało brac, nawet nie mam nic przeciwko temu ^^
Oktarynko, jak zwykle ślicznie ci to wyszło
Fernando Sucre
łoł też bym byłach bardzo hepi jakby molly okazała się wybranką lincaniunia pisze:B... pisze:a może ta Molly co sie pojawi?
bo nigdy nic nie wiadomo, wszyscy bardziej kojarzą ją z Michaelem ale watpie, żeby po śmierci Sary tak szybko się na kogoś przezucił, to byłoby btrochę nierealne, więc mize scenarzyści zrobią nam psikusa i polączą ją właśnie z Burrowsem poza tym jak to ma byc tak pani w "srednim" wieku to moze jednak bardziej na starszego brata poleci, Michael to jeszcze taki trochę młody wilczek
Mam nadzieje ze michaelka zostawi w spokoju ta molly, a Linca sobie może śmiało brac, nawet nie mam nic przeciwko temu ^^