I dodam coś jeszcze- chyba Dominic popracował nad dyckją, bo w końcu w 3 sezonie oglądając PB z napisami, jestem w stanie go zrozumieć. (albo to mój angieslki się poprawił
Mahone
Nono, całkiem całkiem te fotki
.
I dodam coś jeszcze- chyba Dominic popracował nad dyckją, bo w końcu w 3 sezonie oglądając PB z napisami, jestem w stanie go zrozumieć. (albo to mój angieslki się poprawił
? )
Michael Scofield
Michael Scofield
ależ jaki sodkie dzieciątko.... każdy facet z takim skarbem na rekach wygląda uroczo 
Michael Scofield
a mi sie tam on w ogóle nie podoba
no nic nie poradze ale jednak nie...nie ma w sobie tego "czegos" ale w tych włosach to rzeczywiscie mu lepiej 
Michael Scofield
w długich włosach to ciacho normalnie ^^ nie ma takiej kwadratowej głowy xD
Michael Scofield
dokładnie; wole go rowniez w długich włoskach, i jeszcze jak ma postawione na żel .. ^^Tanira pisze: w długich włosach to ciacho normalnie ^^ nie ma takiej kwadratowej głowy xD
a ten bobasek jest słodziutkii
Michael Scofield
no...z tego to się uchachałam przed chwila... moze cudem natury to on nie jest ale w tych włoskach to chyba bym sie z nim obejzała na ulucyTanira pisze:nie ma takiej kwadratowej głowy
Michael Scofield
ale jak on młodo wyglada na tych zdjeciach z dłuzszymi nie ten sam lincoln ktorego znamy z PB ;-)
Michael Scofield
o tak...napewno...
Michael Scofield
w ogóle teraz by mógł zapuścić troszkę włosy w PB, ładnie wygląda w dłuższych.
I nie widać tych troszeczke odstających uszów ^^

I nie widać tych troszeczke odstających uszów ^^

Mahone
Nikt sobie kształtu głowy nie wybiera, ale tu jestem za- lepiej mu w dłuższychTanira pisze: nie ma takiej kwadratowej głowy xD
ja chyba tak, bo z dwójki braci wolę jednak Lincolna .patus1905 pisze:to chyba bym sie z nim obejzała na ulucy
Michael Scofield
a ja zdecydowanie, zdecydowanie, zdecydowanie wole brata Linca ^^Alexxa pisze:ja chyba tak, bo z dwójki braci wolę jednak Lincolna .
Michael Scofield
ja tez i to naprawdę zdecydowanie i to pod każdym, ale to każdym wględemniunia pisze:a ja zdecydowanie, zdecydowanie, zdecydowanie wole brata Linca ^^
Michael Scofield
ah Beata my się zawsze dogadamy pod tym wzgledem :*
by wstawiła jako obraz, ale lepiej zachować cenzure
jestem pewna, że to fotomontaż, jednakż ładnie wyszli oboje
http://37.img.v4.skyrock.com/373/foxriv ... 985988.jpg
by wstawiła jako obraz, ale lepiej zachować cenzure
jestem pewna, że to fotomontaż, jednakż ładnie wyszli oboje
http://37.img.v4.skyrock.com/373/foxriv ... 985988.jpg
Michael Scofield
fajna fotka..ślicznie wyszli..nawet jesli to fotomontaż to bardzo dobry...niunia pisze:jestem pewna, że to fotomontaż, jednakż ładnie wyszli oboje
Michael Scofield
no.. Linc mi się na tym zdjeciu podoba..patus1905 pisze:fajna fotka..ślicznie wyszli..nawet jesli to fotomontaż to bardzo dobry...
a u Sary u góry można dostrzec, że ma troszke inne włosy
Michael Scofield
ale nie czepiajmy się szczegółów ... mi -o dziwo- Linc na tym zdjeciu tez się bardzo podobaniunia pisze: u Sary u góry można dostrzec, że ma troszke inne włosy
Michael Scofield
ja tam wole Linca w dłuższych włosach. wygląda jak człowiek xD
Michael Scofield
a co w krótkich jak wygląda?? jak małpaTanira pisze:ja tam wole Linca w dłuższych włosach. wygląda jak człowiek
Michael Scofield
no wez xD mam go dość w tych krotkich włosach xD
Michael Scofield
ja ma prawie na codzień takie cuś.. bo chłopka mojej siory ma taki fryz i podobny kształd głowy .. to się przyzwyczaiłamTanira pisze:no wez xD mam go dość w tych krotkich włosach xD
Michael Scofield
nie no ale na tym zdjęciu od Niunii wyszedł naprawde fajnie, naprawde 
Michael Scofield
tylko te uszy xD
Michael Scofield
eee no nawet ich aż tak to nie widać, na pewno nie aż tak jak na innych zdjęciach "łysych" z PB ;-) mi tam nawet te jego odstające uszy nie przeszkadzają , bardziej denerwuję mnie kształt jego głowy- geometrycznie kwadratowej, a raczej szcześcianowej, normalnie pole i objętość można by obliczyćTanira pisze:tylko te uszy xD
Michael Scofield
Nie mogę się do tego pana pzekonać a nic w świecie, choćby nie wiem co. Tak mnie zraził rolą w Gravedancers, że mi się odechciewa na niego patrzeć.