Michael Scofield
ja obstawiam sofię xD
Fernando Sucre
ale o so chodzi XD?
to ja molly ciekawe co to za jedna :F.
to ja molly ciekawe co to za jedna :F.
Michael Scofield
Chodzi o to że Dominic w wywiadzie powiedział ze w tym sezonie Linc pojdzie z kims do łóżka xD dlatego obstawiamy która to bedzie xD
Michael Scofield
ja obstawiam sofie bo ja bym ja wybral 
Michael Scofield
marq112 pisze:obstawiam sofie bo ja bym ja wybral
Michael Scofield
ja tez sofię 
Michael Scofield
no bo w koncu.. no... on sie na nia tak patrzyl jak lezala na plazy^^patus1905 pisze:marq112 pisze:obstawiam sofie bo ja bym ja wybral..marq112, a jakieś inne dowody..tezy..czy cus..
to ż ejest ładna to wiemy... ale moze link nie kieruje sie powierzchownościa
Michael Scofield
dobra dobra już sie nie jąkaj... żartowłammarq112 pisze:no bo w koncu.. no... on sie na nia tak patrzyl jak lezala na plazy
Michael Scofield
krótka piłka Sofia ^^
Michael Scofield
no ta scena była dziwna troche, dała do myślenia ;-) ale jak na tamten moment rozwoju akcji to nie wilee z niej wynikało, gdyby nie ta przerwa to wszystko byłoby jasne a tak to głupiejemy po prostu w tych domysłachmarq112 pisze:no bo w koncu.. no... on sie na nia tak patrzyl jak lezala na plazy^^
Michael Scofield
a mi się zdaję, że moze to być Susan ^^ chociaż Sofii nie wykluczam, własnie ta scena na plaży..
Fernando Sucre
NA PEWNO NIE SOFIĘ
nie no weźcie ludzie... ja ją lubię
jego wybranką będzie susan bez dwóch zdań. :]
nie no weźcie ludzie... ja ją lubię
jego wybranką będzie susan bez dwóch zdań. :]
Michael Scofield
po tym jak zaiskrzyło miedzy nimi na plazy
to to moze byc tylko Sofia 
Michael Scofield
a moze obie..Link jest duży..i ma dużoooo miłości ..starczy dla wszystkich 
Fernando Sucre
nic między nimi nie zaiskrzyło :<. lincoln to baran, mu się każdy kto ma cycki podoba i chętnie by tentegował, za to jest sobie pairing sofia+whistler i jest fajnie XD.
Michael Scofield
co masz na myśliOktarynka pisze:chętnie by tentegował
Fernando Sucre
w sensie kręcił XD. acośtymyślała :>?patus1905 pisze:co masz na myśliOktarynka pisze:chętnie by tentegował![]()
. nie bulwersuj się ... zobaczymy.. już niedługo okaże się kim jest "szcześliwa" wybranka
a może wybranek 8D? khe khe khe
Michael Scofield
no w sumie .. nie należy dyskryminować mniejszości ...a może Linc ...woli chłopców... w tym serialu nigdy nic nie wiadomoOktarynka pisze:a może wybranek
Michael Scofield
ja jakoś Sofii nie lubię...
John Abruzzi
przy scenie Susan&Sofia w drugim mieszkaniu Whistler'a to myślałam, że Susan pocałuję Sofięniunia pisze:mi się zdaję, że moze to być Susan ^^
Co do Linca to może pojawi się Jane ( ta blondyna co miała opiekować się LJ), no bo co się z nią stało?
Michael Scofield
w sumie co ci goscie jej zrobili to bym się jej nie dziwiła*Madziula* pisze:hmm myślicie, że Susan jest les
John Abruzzi
z takiego powodu można mieć uraz do sexu, a nie zostać les...patus1905 pisze:w sumie co ci goscie jej zrobili to bym się jej nie dziwiła
Michael Scofield
czemu???AutumnLeaf pisze:ja jakoś Sofii nie lubię...
ja tam ja nawet lubie ale bez jakiegos konkretnego powodu ;-)
z susan to nie wiem czy udała by sie ta motka z lincolnem bo sie scenarzysci musieliby naprawde zakrecic nie zle zeby do tego dorowadzic
Mahone
haa.. Nie zauważyłam, by Veronica była właśnie 'bogato obdarzona przez naturę'Oktarynka pisze: lincoln to baran, mu się każdy kto ma cycki podoba
Lincoln Burrows
Ja stawiam na Sofię. Na plaży wydawało się, jakby sie spodobała Lincowi. No i jest ładna