robimy liste xD a teraz jakos Wynt ma urodziny wiec wiecie xDniunia pisze:hehepatus1905 pisze:lol... trzeba by.. określić jedna osobę... kazdy by do niej cos od siebie przysłał..ona by to spakowwała.... uporządkowała i wysłała... a potem za miesiąć (ok. jak juz Will ją dostanie) przeczytamy w gazecie że słynny aktor dostał zawału serca po tym jak otworzył paczke od szalonych fanów z POLski, znakomity pomysł ^^ w jego urodziny zorganizujemy jakaś bombowa paczke z prezentami..
![]()
heh ciekawa jestem co by się w niej znalazło ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
wentcik ma w czerwcu.. wiec mozę jemu pierwszemu wyślemy ^^
kiedyś gdzieś w wywiadzie czytałam, że jakis aktor dostał nawet od swej wiernej fanki stringi
kiedyś gdzieś w wywiadzie czytałam, że jakis aktor dostał nawet od swej wiernej fanki stringi
Michael Scofield
nie no takich rzeczy to my mu wysyłać nie bedziemy ^^
Michael Scofield
nio co ty chcesz zeby wziął nas za psychopatki...a jak chłopcy tez bedą chcilei się dorzucić to co??? bokserki mu wysląniunia pisze:jakis aktor dostał nawet od swej wiernej fanki stringi
ja juz jestem pierwsza na tej liścieTanira pisze:robimy liste xD a teraz jakos Wynt ma urodziny wiec wiecie xD
Michael Scofield
bedzie dobrze ludzie ^^ damy rade ^^ wyślemy mu wódkę xD
Michael Scofield
no co ty żaden amerykanin nie da rady wypic Polish Vodka... pewnie po łyku spadł by z dywany na podłoge i udawał zuczka gnojowniczka...Tanira pisze:bedzie dobrze ludzie ^^ damy rade ^^ wyślemy mu wódkę xD
Michael Scofield
patus1905 pisze:no co ty żaden amerykanin nie da rady wypic Polish Vodka... pewnie po łyku spadł by z dywany na podłoge i udawał zuczka gnojowniczka...Tanira pisze:bedzie dobrze ludzie ^^ damy rade ^^ wyślemy mu wódkę xD
Michael Scofield
taaa. a potem się uzależnią i biedzimy ich miały na sumieniu ...Tanira pisze:dobrze ^^ niech piją ^^
PS sliczny avek i sygna
Michael Scofield
no i po pijaku przylecą do nas ^^ mi to jak najbardziej pasuje ^^patus1905 pisze:taaa. a potem się uzależnią i biedzimy ich miały na sumieniu ...Tanira pisze:dobrze ^^ niech piją ^^![]()
PS sliczny avek i sygna
PS dziękuje
Michael Scofield
no to jak sie upiije to tam pojedziecie i zrobicie z nim co chcecie

Michael Scofield
marq112, nie prowokuj mnie do dziwnych myśli ^^
Michael Scofield
mi tam by wytarczyl autograf ale nie wiem jak wam (dziewczynom) w koncu tylko raz sie moze taka okazja zdarzyc
^^
Michael Scofield
wiem ale to tylko dzieki genialnej Tanirze która go stworzyłaniunia pisze:Beataa śliczny masz ten avatarek, wiesz?
wez ale była szydaaa jak by cos takiego dostałpatus1905 pisze:ol... trzeba by.. określić jedna osobę... kazdy by do niej cos od siebie przysłał..ona by to spakowwała.... uporządkowała i wysłała... a potem za miesiąć (ok. jak juz Will ją dostanie) przeczytamy w gazecie że słynny aktor dostał zawału serca po tym jak otworzył paczke od szalonych fanów z POLski
Michael Scofield
marq112 pisze:no to jak sie upiije to tam pojedziecie i zrobicie z nim co chcecie
o... matko... to jest fantastyczny pomysł....uuUU co ja bym im zrobiła ***cenzura***
Michael Scofield
no bardzo ciekawe co...o... matko... to jest fantastyczny pomysł....uuUU co ja bym im zrobiła ***cenzura***
Michael Scofield
nie bede pisac co... bo znów KhAn napisze że demoralizuje młodszych formumowiczów..ale możesz się domyślicB... pisze:no bardzo ciekawe co...
Michael Scofield
ja tu sie nie bede wypowiadac na ten temat 
Michael Scofield
dobra postaram sie albo lepiej nie bo sama sie zdemoralizuje...patus1905 pisze:ale możesz się domyślic
Michael Scofield
no bo ty bys wolala whistlera nieTanira pisze:ja tu sie nie bede wypowiadac na ten temat
Michael Scofield
no ba ^^ mój James kochany :*marq112 pisze:no bo ty bys wolala whistlera nieTanira pisze:ja tu sie nie bede wypowiadac na ten temat![]()
![]()
Michael Scofield
haha.. o czym Ty myślisz B..., mi chodziło ze bym ich tylko przytulała ...haha co ja wam wciskam (sama sobie nie wierze)...B... pisze:dobra postaram sie albo lepiej nie bo sama sie zdemoralizuje...
Michael Scofield
nawet nie pomyślałam, żeby mu to wysłać ^^patus1905 pisze:nio co ty chcesz zeby wziął nas za psychopatki...a jak chłopcy tez bedą chcilei się dorzucić to co??? bokserki mu wyslą ??
jeszcze uzna że polska to jakiś taki zdemoralizowany kraj ^^
Michael Scofield
i cale to forum wsadza do pudla ^^
Michael Scofield
tak tak ..i zrobimy własne Prison break.. w końcu pamiętamy cąły serial..i wykorzystamy plan Michaela..i nakreca o nas serial*jupi* bedziemy sławnimarq112 pisze:cale to forum wsadza do pudla ^^
Michael Scofield
i dostaniemy Oskarapatus1905 pisze:tak tak ..i zrobimy własne Prison break.. w końcu pamiętamy cąły serial..i wykorzystamy plan Michaela..i nakreca o nas serial*jupi* bedziemy sławnimarq112 pisze:cale to forum wsadza do pudla ^^