Michael Scofield
jak był młodszy to był...ekhm...ciacho był ^^
co nie znaczy ze teraz jest inaczej
Michael Scofield
nio... taki był...ahhh.. że by go tylko schrupacTanira pisze:jak był młodszy to był...ekhm...ciacho był
Michael Scofield
a słyszałam, że znowu się z żona rozstał ^^
Michael Scofield
o jaaa ale o kim mówiesz o Willu ???a słyszałam, że znowu się z żona rozstał
Michael Scofield
a no o Willu ^^
Michael Scofield
nie no co Ty... gdzie to słyszałaś??? pierwsze słysze ... szkoda..ale jak sobie pomysle że jest wony ..ahhh fajnie sobie pomarzyc
Michael Scofield
kumpela mi doniosła...gdzies wyczytała i mi zaświergotała...ale ty to faktycznie prawda to nie wiem...
Michael Scofield
ojojoj z ta taka brunetka ze zdjęc? no ciekawe czy o prawda
chociaż swoją droga ładnie razem wyglądali, no ale cóz... jesli to prawda to ja płakać nie będę
hehe kolejny hero na mojej liście wolny
zacznę chyba kursować miedzy USA a Barceloną jak tak dalej pójdzie

hehe kolejny hero na mojej liście wolny
Michael Scofield
a no z ta brunetka xD
ja chyba tez zaczne kursować ale z zupełnie innego powodu ^^
ja chyba tez zaczne kursować ale z zupełnie innego powodu ^^
Michael Scofield
czyzby ten powód miał na imię Chris...Tanira pisze:ja chyba tez zaczne kursować ale z zupełnie innego powodu
Michael Scofield
ja nie wiem skąd ty wiesz takie rzeczy 
Michael Scofield
omg, dziewczyny cudowne jesteście ^^, wstawiłyście tyle wspaaaniałych zdjec..
normalnie was kocham XD;
pierwszy raz na oczy widze takowe zdjecia z filmow z nim.. ale on slodko wyszedł.. nawet z tym zarostem i w lokach mi sie spodobał ^^ ahhh
normalnie was kocham XD;
pierwszy raz na oczy widze takowe zdjecia z filmow z nim.. ale on slodko wyszedł.. nawet z tym zarostem i w lokach mi sie spodobał ^^ ahhh
Michael Scofield
Ale żeśta się rozpisały ^^
Willa wielbię w Inwazji i koniec^^ w tym mundurrrku ^^
Willa wielbię w Inwazji i koniec^^ w tym mundurrrku ^^
Michael Scofield
kurcze no mi za bardzo nie chce sie sciagac tej Inwazji... z moim gega szybki m netem ... ciewake czy jest to gzdies na DVD albo czy bedzie lecieć w telewizji 
Michael Scofield
patus1905 pisze:boshe tanira ale ty pedzisz... pisezsz jak najeta, ale dobrze ... fajnie że mam z kim popisać.. no to kiedy zaczniemy kursować
lete lete ^^
Nati ty jesteś chora...do łóżka a nie Invasion mi tu oglądać ^^
Michael Scofield
nie jestem pewna ale cos mi kumpela mówiła ze Inwazja leciała tu kiedyś na tv4 czy tvn7 ale nie wiem bo nie miałam czasu sprawdzic ;-)patus1905 pisze:jest to gzdies na DVD albo czy bedzie lecieć w telewizji
Michael Scofield
na tvn7 leciała...oczywiścia ja sie nie załapałam
Michael Scofield
ja też nie za bardzo..mogli by to puścić ... teraz jak nie ma PB na polscacie... czy cos... bo zbyt długotrwała rozłąka z Willem może wywołac u mnie nieodwracalne zmiany w psychiceTanira pisze:na tvn7 leciała...oczywiścia ja sie nie załapałam
Michael Scofield
Mogłabym się tu pokłócić kto jest bardziej chory xD
Mnie ściągnęła Aliceincośtam xD i niech jej Bóg w dzieciach wynagrodzi ^^
Mnie ściągnęła Aliceincośtam xD i niech jej Bóg w dzieciach wynagrodzi ^^
Michael Scofield
haha.. czego Ty ludzomo życzysz...a mnie nikt nie ściagnął ...ale straaaasznie ciesze się że tu trafiłam ... myslałam"a zostane na chwile" jak widać trochę się to przedłużyłoAutumnLeaf pisze:niech jej Bóg w dzieciach wynagrodzi
Michael Scofield
daje jakie mi jeszcze na dysku zostały:^^

Michael Scofield
ale mu sie włosy cudnie rozwiewają xD
Michael Scofield
cudowne
fajny uśmiech ma na ostatnim zdjeciu ^^
fajny uśmiech ma na ostatnim zdjeciu ^^
Michael Scofield
bo on ma taki fantastyczny, artystyczny nieład...*marzy*
ostatnie zdjęcie jest chyba akurat ze specjalnego odcinka, The road to freedom czy jakoś tak, w kótym to mówi "Michael?Pozbądźcie się tego przystojniaka" ;P
ostatnie zdjęcie jest chyba akurat ze specjalnego odcinka, The road to freedom czy jakoś tak, w kótym to mówi "Michael?Pozbądźcie się tego przystojniaka" ;P
Mahone
Noofajny uśmiech ma na ostatnim zdjeciu ^^