Michael Scofield
z innego forum o PB >:>
Michael Scofield
dzieki tej pani wyzej 
Michael Scofield
koccchanie :* 
Świeżak
Ja bardzo chciałem obejrzeć 3 serie prisona i wpisałem w google (to wybrałem) download prison break i jakoś tu trafiłem 
Świeżak
Szukałem w google linków do nowych odcinków Prisona i trafiłem tutaj !!
Byłem na kilku forach ale tutaj jest najlepiej
Pozdro dla wszystkich
Byłem na kilku forach ale tutaj jest najlepiej
Pozdro dla wszystkich
Fernando Sucre
A ja po prostu szukałam forum o PB, taka jestem oryginalna XD. Wiecie że był na pierwszym miejscu wyników google :]?
John Abruzzi
Wiemy bo oto nam chodziło
Dusqmad sie postarał jeśli chodzi o pozycjonowanie i chwała mu za to
dzięki temu mamy tak dużą popularność 
Michael Scofield
ja tez znalazłam to forum przez wyszukiwarke i jak wiele innych osób bardzo sie z tego ciesze bo odwiedzałam juz wiele ale to wg mnie jest najlepsze bo najciekawsze
i dzieki Wam za to ;-) 
Świeżak
przez wyszukiwarkę - szukałem nowych odcinków PB
Lincoln Burrows
Dostałem się tutaj, ponieważ chciałem mieć skąd ściągać Prison Break, ponieważ inne forum padło.
Świeżak
Ja podobnie, przez google. Chciałem ściągnąć nowego Prisona i oto jestem. 
Tweener
Szukałam 5 odcinka 3 serii i patrzyłam w goog˙ach i się zarejestrowałąm, bo minie to forum zaciekawiło.. 
Świeżak
ja tak dokładnie nie pamiętam ale chyba szukając odcinków Prison Break albo napisów do niego, trafiłem tu i bardzo sięz tego ciesze 
Świeżak
Ja sie dowiedzialem o tym forum od brata. 
Świeżak
przez googlejszyn, wpisawszejszyn i jestejszyn XD. Prostejszyn nie?
Tweener
Całkowicie!
Tweener
z google
Świeżak
Świeżak
Google.pl - szukałem napisów do któregos z odcinków 3 sezonu
John Abruzzi
szukałam opowiadań nt Prison Breaka 
Michael Scofield
ja od mojej kochanej madamebutterfly gdyz powiedziała mi że siedzi na forum.padło pytanie na jakim zarejestrowałam sie i teraz nałogowo tu spędzam czas wolny 
Michael Scofield
ja prze Google tu trafiłem,choć niedawno zaczyna mi się tu podobać!!!!
Świeżak
To dobre miejsce na pierwszy post.
Napotkanie tego forum to czysty przypadek spowodowany moim złodziejskim zapędem do ściągania odcinków. Wpisując w Google coś o forach (wiedziałem, że na nich znajdę kolejne epizody bez najmniejszego wysiłku) znalazłem akurat to. Przyciągnęła mnie... Tak, mnogość linków.
Napotkanie tego forum to czysty przypadek spowodowany moim złodziejskim zapędem do ściągania odcinków. Wpisując w Google coś o forach (wiedziałem, że na nich znajdę kolejne epizody bez najmniejszego wysiłku) znalazłem akurat to. Przyciągnęła mnie... Tak, mnogość linków.
Sara Tancredi
Po ogladnieciu ostatniego odcinka 3 serii zacząlem szukac informacji w necie dotyczacych nastepnych odcinkow. Wpisalem jakies tam haslo w Googlach i po przejrzeniu paru stron trafilem na tą
I juz tu zostalem 
T-Bag
Ja z Google szukałem 1 odcinka 3 Sezonu aż trafiłem tu we Wrześniu czyli jestem z wami kontowo od września a Aktywnościowo od stycznia jakoś