Z tego co pamietam to w pt o 22.5 na Polsacie bedzie film Egzorcyzmy Emily Rose. Film stary, zle jesli ktos go nie widzial, a lubi takie tematy to warto zobaczyc
Michael Scofield
Przegladajac program natknąłeś sie na jakaś ciekawą pozycję? Poleć ją innym uzytkownikom 
Z tego co pamietam to w pt o 22.5 na Polsacie bedzie film Egzorcyzmy Emily Rose. Film stary, zle jesli ktos go nie widzial, a lubi takie tematy to warto zobaczyc
Tweener
Ja dziś widziałem reklamówkę w polsacie jakiegoś "Tajemnice..." nie pamiętam nazwy. Reklama wyglądała jakby miało to być podobne do "Nie do wiary" ale o 19:30
Trochę mi ta godzina nie pasuję, ale zobaczę czy fajne, ja takie typu programy lubię.
Trochę mi ta godzina nie pasuję, ale zobaczę czy fajne, ja takie typu programy lubię.
Michael Scofield
To program Strefa Tajemnic. Myslalam ze to ma byc na TVN i czekalam w niedz, a to jednak w polsacie...Moze byc ciekawe-ten sam prowadzacy 
Michael Scofield
w niedziele leci Dzien swistaka
kocham ten film ;] hehe ogladałam prawie tyle razy co Kevina
kocham ten film ;] hehe ogladałam prawie tyle razy co Kevina
Tweener
Oooo, dzięki za info! Chyba w takim razie pierwszy raz w tym roku podłączę telewizor do prundu 
Michael Scofield
Dzisiaj jest fajny film. 13 Dzielnica. Polecam, taki sensacyjny fajne efekty i aktor też niczego sobie. Na jedynce o dwudziestej pierwszej.
Michael Scofield
a jutro na tvn leci 'Tajemnica Brokeback Mountain' - film o pedałach ;]
ale nie...
dobre kino, wg mnie warto obejrzec.
ale nie...
Michael Scofield
No ja sie wlasnie szykuje na ten film! mam nadzieje ze bedzie ciekawy 
Michael Scofield
hehe nie moge zdzierżyć do konca tego filmu.
Widziałam raz i jak dla mnie to wystarczająco^^
choc dalej utrzymuje swoją opinię...chyba.
za to teraz na polsacie leci urodny Ryan Philipe...wiec zmieniam kanał.
Widziałam raz i jak dla mnie to wystarczająco^^
choc dalej utrzymuje swoją opinię...chyba.
za to teraz na polsacie leci urodny Ryan Philipe...wiec zmieniam kanał.
Michael Scofield
dzisiaj wieczorem jest 101 dalmatyńczyków
. Pewnie wszyscy widzieli (ja nie) i nie jest to jakiś hit, którego nie można przepuścic, ale postanowilam napisac, bo w tymże projekcie gra...Hugh Laurie! Stwierdziłam, że chyba obejrzę aż xD
Michael Scofield
dzisiaj???
o masz!
myslalam ze jutro
Film znam na pamiec, ale obejrze : >
House rzeczywiscie sobie tam pogrywa smiesznie...i taki młody jakos xD
o masz!
myslalam ze jutro
Film znam na pamiec, ale obejrze : >
House rzeczywiscie sobie tam pogrywa smiesznie...i taki młody jakos xD