John Abruzzi
John Abruzzi
Witam

Jeżeli ktoś jest chętny zostać dystrybutorem perfum FM to zapraszam do pisania w tym temacie lub możecie pisać też na mojego maila kuba219@o2.pl albo na gg 6966587.

Można zarobić do 43% czyli ponad 9zł na jednym produkcie. Możesz też budować grupę i otrzymywać od firmy dodatkową gratyfikację 3-21% od obrotu całej twojej grupy. Masz możliwość kupowania produktów taniej dla siebie. Będziesz dysponował piórnikiem z próbkami perfum oraz katalogiem. Nie ma z góry narzuconych terminów zamawiania towaru - Ty regulujesz swój czas pracy, intensywność i wielkość swoich zamówień.

Jak zostać członkiem klubu FM?

Dystrybutorem produktów FM GROUP może zostać każda osoba pełnoletnia.

KROK PIERWSZY – ZNAJDŹ SPONSORA! - to masz już za sobą.
Aby zostać Dystrybutorem musisz wstąpić do Klubu FM. Wprowadzić do niego może Cię tylko Sponsor, czyli osoba, która już jest Dystrybutorem FM. Zapozna Cię ona z ofertą FM GROUP i zasadami działania firmy.

KROK DRUGI – UMOWA DYSTRYBUTORSKA
Członkostwo w Klubie wiąże się z wypełnieniem wniosku o przyjęcie do Klubu FM (tzw. Umowy Dystrybutorskiej) oraz kupnem Startera. Starter stanowił będzie narzędzie Twojej pracy i pomoże Ci poznać firmę oraz sposób, w jaki będziesz sprzedawać produkty. W ofercie FM GROUP Polska dostępne są „Starter 100+10”, „Starter 100+63” oraz Starter MINI za 30zł.

Zakupu Startera mogę dokonać za Ciebie ja, lub robisz to samodzielnie po wcześniejszym wypełnieniu druku Umowy, którą otrzymasz ode mnie – Starter otrzymasz wówczas firmą kurierską, a do Twojego zamówienia zostanie doliczony koszt przesyłki. Pamiętaj, że zakup Startera jest warunkiem koniecznym, by stać się członkiem Klubu FM!

Staram się stworzyć własną grupę osób, które wprowadzę w świat dystrybucji perfum FM abyście i wy mogli też zarabiać.
Michael Scofield
Michael Scofield
Hmm...brzmi ciekawie. Nie slyszalam o tej firmie...to cos nowego czy ja taka zacofana?
John Abruzzi
Nie słyszałaś o FM? U mnie w rodzinie to prawie każdy je używa, tylko chyba nie ja. Ja to jakoś ich nie lubię. Nie jest to chyba nowa firma.
John Abruzzi
John Abruzzi
Tzn firma działa już na polskim rynku jakiś czas. Perfumy mają wspaniały zapach, który utrzymuje się do 20h a to dużo. Można naprawdę nieźle zarobić na tym, zwłaszcza jak się ma kupców na nie albo ma swoja sieć dystrybutorską. Dominik uważam, że jeżeli Twoja rodzina używa tych perfum to chyba warto zainteresować się nimi bo zawsze można dla rodziny załatwić je taniej a samemu na tym też coś zyskać poprzez swoją sieć dystrybutorów. Jeżeli jesteście chętni to mogę wam wysłać umowy i dzięki temu będziecie mogli kupować perfumy taniej ale również zarabiać na tym niezłą kasę ;)
Michael Scofield
Michael Scofield
Kurcze, kuszace ale musze sie ejszcze zastanowic. Moze gdyby poza perfumami byly jeszcze jakies inne kosmetyki to bym sie skusila... zastanowie sie jeszcze, musialabym najpierw sparwdzic czy byloby jakies zainteresowanie, bo bez sensu tak w ciemno
John Abruzzi
John Abruzzi
Tzn oprócz perfum to są jeszcze różne rzeczy do domu typu mydła w płynie, środki czystości do mebli, dywanów, do prania. Jest masa rzeczy, które można sprzedawać prócz perfum :)
John Abruzzi
Wiesz co? Takie rzeczy za bardzo mnie nie interesują, a tym bardziej odmawiam, że u mnie w rodzinie ktoś już te perfumy dostaje a później je jakoś tam sprzedaje zainteresowanym, nie wiem czy to jest to samo o czym ty mówisz, ale domyślam się, że tak. Ja jednak nie jestem zainteresowany.
John Abruzzi
John Abruzzi
W porządku Dominik ja nikogo do niczego nie namawiam ja tylko proponuję ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”