Mahone
Mahone
Re: Robert Knepper

Post autor: Alexxa »

No tak..Ale on już wcześniej dostawał różne propozycje, co widać po jego filmografii. Tylko, że w Polsce jakoś mało dostępne są mniej znane filmy, które też na pewno są interesujące. A jak jakiśfilm z Robertem jest, to gra tam mała rólkę, i to nie jest zbyt fajne. Chociaż- sztuką jest zagrać 2-5 minutowy epizod, tak żeby go widz zapamiętał, a Robert i to potrafi( patrząc choćby po filmie' Love and sex' :-D )
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Żmij »

Alexxa, napisała:
Chociaż- sztuką jest zagrać 2-5 minutowy epizod, tak żeby go widz zapamiętał, a Robert i to potrafi( patrząc choćby po filmie' Love and sex' :D )
Ha! Też widziałem!! Błogosławię You Tube. Jeszcze poluję na Lady in the box, czy Lady in a Box, zawsze mu się myli.
Ostatnio z Robertem widziałem Transportera 3. Ależ przyjemnie się patrzy na porządną grę aktorską. Zasób min, gestów i tonu głosu Roberta jest... ogromny. To naprawdę niesamowite, że on nawet oczami potrafi wyrazić jakieś emocje :-D
Teraz do kina pójdę, bo jest premiera 19 stycznia, ja widziałem bo z neta ściągnąłem, na napisy poluję. Tak czy inaczej, choć film niezbyt przypadł mi do gustu, to gra Roberta, jak najbardziej.
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: Dominik676 »

Jutro się chyba wezmę za tego "Hitmana", bo muszę w końcu zobaczyć jak Robert radzi sobie w innych rolach. Po waszych wypowiedziach wnioskuję, że dobrze zagrać potrafi on nie tylko T-baga, co mnie bardzo cieszy. A w "Hitmanie" gra jakiegoś czarnego charaktera ;-) , czy przeciwnie, kogoś dobrego?
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Kogoś niezbyt dobrego. ale bardziej ludzkiego od Teddy'ego, kogoś bardziej ludzkiego niż główny bohater. Prawdę powiedziawszy, ma rolę raczej neutralna. Warto go zobaczyć w scenie wannowej i za rosyjski akcent, dlatego polecam napisy a nie lektora.
Tweener
Tweener

Post autor: javelin »

Taaak, ja te polecam. Jego rola była mało znacząca w tym filmie, ale i tak zagrał ją tak, ze się go zapamiętuje :)
Sara Tancredi
Sara Tancredi

javelin, napisał:
Jego rola była mało znacząca w tym filmie
nie zgodzę się. Co prawda nie był pierwszoplanową postacią, jednak kilka porządnych scen zagrał, w tym dwie naprawdę zapadają w pamięć, poza tym jego postac odgrywa znaczącą rolę.
A żeby zachęcić, dodaję stronkę ze zdjęciami
http://www.robertknepperfans.com//media ... hitman.htm
Tweener
Tweener

Post autor: javelin »

Hmmm, no dobra, był jakimś tam dość istotnym elementem fabuły, ale nie była to wielka rola i za dużo na ekranie go nie widzimy. Ale jak mówię - nawet podczas tych kilku scen, w których się przewija, potrafił zapaść w pamięć:)
Świeżak
Świeżak

Post autor: Kokon303 »

w transporterze gra chyba dużo większą rolę bo jest główną postacią negatywną tak mi się zdaje :P :-o
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Zgadza się. Fajnie wygląda w czarnym. I wygląda jak T-Bag w pierwszym sezonie.
Świeżak
Świeżak

Post autor: storme.demolish »

Świetny aktor. Myślę, że z powodzeniem może zagrać prawie każdą rolę. Oczywiście dla mnie zawsze najlepiej będzie wypadał jako czarny charakter. Właściwie znam go przede wszystkim ze "Skazanego..." ale w innych odsłonach prezentuje się IMO bardzo dobrze.
Świeżak
Świeżak

Post autor: Kokon303 »

na filmwebie zobaczylem ten news http://www.filmweb.pl/Napi%C4%99te+musk ... s,id=51414
i pisze na dole o knepperze ,i ciekawie czy to serio tam knepper bedzie ,grał czy to błąd,bo na stronce imdb go nie ma w obsadzie :roll: :lol:
Świeżak
Świeżak

Post autor: qw85qw »

świetny aktor ! ba ! genialny ! z tym jego głosem to prawda, zajebisty. szkoda że taka parszywa rola, ale idealnie się sprawdził :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktorzy”