Mahone
No tak..Ale on już wcześniej dostawał różne propozycje, co widać po jego filmografii. Tylko, że w Polsce jakoś mało dostępne są mniej znane filmy, które też na pewno są interesujące. A jak jakiśfilm z Robertem jest, to gra tam mała rólkę, i to nie jest zbyt fajne. Chociaż- sztuką jest zagrać 2-5 minutowy epizod, tak żeby go widz zapamiętał, a Robert i to potrafi( patrząc choćby po filmie' Love and sex'
)
Sara Tancredi
Alexxa, napisała:
Ostatnio z Robertem widziałem Transportera 3. Ależ przyjemnie się patrzy na porządną grę aktorską. Zasób min, gestów i tonu głosu Roberta jest... ogromny. To naprawdę niesamowite, że on nawet oczami potrafi wyrazić jakieś emocje
Teraz do kina pójdę, bo jest premiera 19 stycznia, ja widziałem bo z neta ściągnąłem, na napisy poluję. Tak czy inaczej, choć film niezbyt przypadł mi do gustu, to gra Roberta, jak najbardziej.
Ha! Też widziałem!! Błogosławię You Tube. Jeszcze poluję na Lady in the box, czy Lady in a Box, zawsze mu się myli.Chociaż- sztuką jest zagrać 2-5 minutowy epizod, tak żeby go widz zapamiętał, a Robert i to potrafi( patrząc choćby po filmie' Love and sex')
Ostatnio z Robertem widziałem Transportera 3. Ależ przyjemnie się patrzy na porządną grę aktorską. Zasób min, gestów i tonu głosu Roberta jest... ogromny. To naprawdę niesamowite, że on nawet oczami potrafi wyrazić jakieś emocje
Teraz do kina pójdę, bo jest premiera 19 stycznia, ja widziałem bo z neta ściągnąłem, na napisy poluję. Tak czy inaczej, choć film niezbyt przypadł mi do gustu, to gra Roberta, jak najbardziej.
John Abruzzi
Jutro się chyba wezmę za tego "Hitmana", bo muszę w końcu zobaczyć jak Robert radzi sobie w innych rolach. Po waszych wypowiedziach wnioskuję, że dobrze zagrać potrafi on nie tylko T-baga, co mnie bardzo cieszy. A w "Hitmanie" gra jakiegoś czarnego charaktera ;-) , czy przeciwnie, kogoś dobrego?
Sara Tancredi
Kogoś niezbyt dobrego. ale bardziej ludzkiego od Teddy'ego, kogoś bardziej ludzkiego niż główny bohater. Prawdę powiedziawszy, ma rolę raczej neutralna. Warto go zobaczyć w scenie wannowej i za rosyjski akcent, dlatego polecam napisy a nie lektora.
Tweener
Taaak, ja te polecam. Jego rola była mało znacząca w tym filmie, ale i tak zagrał ją tak, ze się go zapamiętuje 
Sara Tancredi
javelin, napisał:
A żeby zachęcić, dodaję stronkę ze zdjęciami
http://www.robertknepperfans.com//media ... hitman.htm
nie zgodzę się. Co prawda nie był pierwszoplanową postacią, jednak kilka porządnych scen zagrał, w tym dwie naprawdę zapadają w pamięć, poza tym jego postac odgrywa znaczącą rolę.Jego rola była mało znacząca w tym filmie
A żeby zachęcić, dodaję stronkę ze zdjęciami
http://www.robertknepperfans.com//media ... hitman.htm
Tweener
Hmmm, no dobra, był jakimś tam dość istotnym elementem fabuły, ale nie była to wielka rola i za dużo na ekranie go nie widzimy. Ale jak mówię - nawet podczas tych kilku scen, w których się przewija, potrafił zapaść w pamięć:)
Świeżak
w transporterze gra chyba dużo większą rolę bo jest główną postacią negatywną tak mi się zdaje

Sara Tancredi
Zgadza się. Fajnie wygląda w czarnym. I wygląda jak T-Bag w pierwszym sezonie.
Świeżak
Świetny aktor. Myślę, że z powodzeniem może zagrać prawie każdą rolę. Oczywiście dla mnie zawsze najlepiej będzie wypadał jako czarny charakter. Właściwie znam go przede wszystkim ze "Skazanego..." ale w innych odsłonach prezentuje się IMO bardzo dobrze.
Świeżak
na filmwebie zobaczylem ten news http://www.filmweb.pl/Napi%C4%99te+musk ... s,id=51414
i pisze na dole o knepperze ,i ciekawie czy to serio tam knepper bedzie ,grał czy to błąd,bo na stronce imdb go nie ma w obsadzie

i pisze na dole o knepperze ,i ciekawie czy to serio tam knepper bedzie ,grał czy to błąd,bo na stronce imdb go nie ma w obsadzie
Świeżak
świetny aktor ! ba ! genialny ! z tym jego głosem to prawda, zajebisty. szkoda że taka parszywa rola, ale idealnie się sprawdził