John Abruzzi
Który waszym zdaniem sezon jest jak do tej pory najlepszy, który wywarł na was największe wrażenie. Moim zdaniem jest to sezon nr III. Pomysł z Sonom(Soną?) był dla mnie genialny, świetne wykonanie i w ogóle, a wy jakie macie zdanie?
Michael Scofield
Myślę, że można by poczekać z tą ankietą do końca sezonu IV, mam nadzieję ostatniego, i wtedy wybierać spomiędzy wszystkich. Albo ją po prostu później uaktualnimy :]
Wybierając z tych trzech/czterech.. bez różnicy bo i tak zagłosowałabym na I - moim zdaniem najlepszy, najlepiej zrobiony i przemyślany. Zaraz za nim sezon II mniej więcej z tych samych względów co pierwszy, równie ciekawy i wciągający.
Jak dla mnie dalej jest już tylko gorzej
Wybierając z tych trzech/czterech.. bez różnicy bo i tak zagłosowałabym na I - moim zdaniem najlepszy, najlepiej zrobiony i przemyślany. Zaraz za nim sezon II mniej więcej z tych samych względów co pierwszy, równie ciekawy i wciągający.
Jak dla mnie dalej jest już tylko gorzej
Świeżak
dla mnie II minimalnie góruje na I.
BOOLSHAI BOOZE i te klimaty mi sie podobały
III to już lipa (ale i tak oglądam PB, bo chcę po prostu wiedzieć jak się skończy).
Najlepszy moment na zakończenie PB to koniec II sezonu - spotkanie przy tej łódeczce. Powinni odpłynąć - napisy końcowe i wtedy chętnie obejrzałbym nawet całość jeszcze raz.
BOOLSHAI BOOZE i te klimaty mi sie podobały
III to już lipa (ale i tak oglądam PB, bo chcę po prostu wiedzieć jak się skończy).
Najlepszy moment na zakończenie PB to koniec II sezonu - spotkanie przy tej łódeczce. Powinni odpłynąć - napisy końcowe i wtedy chętnie obejrzałbym nawet całość jeszcze raz.
Świeżak
Moim zdaniem I sezon był najlepszy. Miał swój klimat, był ciekawie zrobiony i każdy (bądź prawie każdy) szczegół był w miarę dopracowany. Zaraz po I jest II, który trzymał jeszcze w napięciu. Sezon III, fajny pomysł, ale jego realizacja nie była ciekawa. Jak dla mnie zbyt wiele szczęśliwych zdarzeń.
Głos więc poszedł na sezon I. ^^.
Głos więc poszedł na sezon I. ^^.
Mahone
Oddałam głos na sezon 2, choć i pierwszy był równie genialny. jednak pokazanie bohaterów od trochę innej strony niż tylko więzienia, postać Alexa itp- to przeciążyło szalę
.
Świeżak
Dlaczego masz nadzieje??agulec pisze:Myślę, że można by poczekać z tą ankietą do końca sezonu IV, mam nadzieję ostatniego,
Ja mam nadzieje na conajmniej 5-6 sezonów!!!!!
Mahone
Ale tu nie liczy się ilość, ale jakość ^^.
2 pierwsze sezony zdecydowanie były najlepsze, i właściwie to na nich można by zakończyć. 3 i obecnie 4 oglądam najbardziej ze względu na Alexa i T-Baga. Choć i ten drugi to już nie to samo, co wcześniej.
2 pierwsze sezony zdecydowanie były najlepsze, i właściwie to na nich można by zakończyć. 3 i obecnie 4 oglądam najbardziej ze względu na Alexa i T-Baga. Choć i ten drugi to już nie to samo, co wcześniej.
Tweener
I najlepszy. Oglądając 1 odcinek widać jest, że moment ucieczki jest napisany w scenariuszu jako pierwszy.
Ktoś to zauważył?
Ktoś to zauważył?
Sara Tancredi
tez uwazam ze I seria byla najlepsza 
Tweener
zagłosowałam na sezon 3;) nie wiem czy bym zagłosowała na 4 gdyby tu był bo nie znam jeszcze zakończenia,ale 3 mi się bardzo podobała:)
Mahone
Obiektywnie patrząc - mam tak samo.Alexxa pisze:2 pierwsze sezony zdecydowanie były najlepsze, i właściwie to na nich można by zakończyć. 3 i obecnie 4 oglądam najbardziej ze względu na Alexa i T-Baga. Choć i ten drugi to już nie to samo, co wcześniej.
John Abruzzi
A ja mam inaczej. Nie oglądam tego z "przymusu", tylko z czystej przyjemności. Jak dla mnie to serial jest teraz niemal tak dobry jak w sezonie III. Oczywiście nie powiem, że to najlepsza seria, bo utrzymuje się u mnie na przedostatnim miejscu przed I sezonem, który moim zdaniem nie był takim mistrzostwem jak niektórzy mówią. Dla mnie najlepsze sezony to II i III i tego się już chyba nie da zmienić.
Mahone
Nie no, pierwszy raz słyszę, żeby ktoś mówił, że I sezon nie był najlepszy :o
John Abruzzi
Wiem właśnie, że mało jest takich ludzi jak ja, którzy uważają, że pierwszy sezon nie był taki super. Nie powiem też, że był zły bo nie był, po prostu nie był najlepszy.
Mahone
Ja sama nie wiem. Zależy jak na to spojrzeć. Jeżeli we wszystkich sezonach byliby ci sami bohaterowie, to 1 najlepszy. A tak jak doszli nowi, którzy tyle wnieśli przecież do serialu... To nie wiem sama jak to ocenić. W każdym razie chyba tylko podczas 1 sezonu odczuwałam takie silne emocje
No i bądź co bądź, pomysł był dość oryginalny. Bo teraz to takie ściganie, strzelanki, sensacja, jak w wielu serialach.
John Abruzzi
Pomysł był chyba najbardziej oryginalny jaki kiedykolwiek przyszło mi oglądać a i wykonanie nie najgorsze. Jednak, dzięki temu oryginalnemu pomysłowi przyszło nam oglądać kolejne sezony, które akurat mi podobały się bardziej, ale to już jest kwestia gustu.No i bądź co bądź, pomysł był dość oryginalny.