Ja będe oglądać z fascynacją bo uważam, ze to nie jest złe... Z grubej rury zaczęli i teraz się ludziom wydaje, ze to kicz... Ale wcale nie... Znakomity pierwszy sezon przyćmił 2 i 3.
A uważam, że powrót Sary nie jest złym pomysłem chociaż mogli troche inaczej to rozwiązać... Może nie zabijać, ale coś takiego...
NAJWIĘKSZA POLSKA BAZA DYSKUSJI I INFORMACJI O PRISON BREAK | Dołącz do nas!
Sarah Wayne Callies powróci na cały 4 sezon!
- Poprzednia
- 1
- 2
Strona 2 z 2
Moim zdaniem to nawet fajnie, Michael bedzie mial co robic przez 4 sezon.. Ja od samego poczatku nie wykluczalem takiej opcji.. Teraz chcialbym zasmiac sie prosto w twarz tym co caly czas jechali kazdemu kto glosil taka teorie, a nawet robie to a co tam
HaHaHa.. i co powiecie teraz?? 

-
Michael Scofield - Posty: 1616
Ale Michael będzie miał minę jak ją zobaczy. Nie mogę sobie tego wyobrazić, trzeba to zobaczyć. To będzie najlepszy moment w Prison Break.
nie nie, najlepszy moment w Prison Break to będzie jak Mahone wróci do żony
albo jak Linc 'zasadzi ziarno' xD haha! albo jak upadnie firma!
Ale scena ujrzenia Sary przez Michaela też^^ juz nie mogę się doczekać
Sary najbardziej brakowało mi na początku, ale później jakoś nie odczuwałam jej braku, mimo to cieszę się, że wróci^^ Lubiłam ją w pierwszych dwóch sezonach.

Ale scena ujrzenia Sary przez Michaela też^^ juz nie mogę się doczekać

Sary najbardziej brakowało mi na początku, ale później jakoś nie odczuwałam jej braku, mimo to cieszę się, że wróci^^ Lubiłam ją w pierwszych dwóch sezonach.
-
Michael Scofield - Posty: 1616
Ja też już zaakceptowałam te sytuację, ale ciesze się że wraca do nas. Aż ciężko mi w to uwierzyć.
agulec, Dobry tekst z tym Lincolnem uśmiałam się
Są takie momenty w Prison Break których się nie zapomina i to będzie jeden z nich.
agulec, Dobry tekst z tym Lincolnem uśmiałam się

Są takie momenty w Prison Break których się nie zapomina i to będzie jeden z nich.
o boshe a nie mowilam?! tak tak tak, ja wam mowilam ze glowa w pudle miala w ogole inny kolor wlosow, ale co tam i tak mi nikt nie wierzyl ;/
[ Dodano: 2008-04-17, 18:20 ]
ah i dla wszystkich wiadomosci : WROCILAM po dlugiej nieobecnosci i witam wszystkich na forum. tesknilam
[ Dodano: 2008-04-17, 18:20 ]
ah i dla wszystkich wiadomosci : WROCILAM po dlugiej nieobecnosci i witam wszystkich na forum. tesknilam

-
Michael Scofield - Posty: 3268
hej ^^ Luthien od razu kojarzy mi się z Tinuviel ^^
Chris gada z pancernikami i z jeżami.
Śliczna jak zwykle, tylko jej pozazdrościć..
Śliczna jak zwykle, tylko jej pozazdrościć..
Luthien, witamy na forum 
tez zauważyłam, że jakoś się zmieniła.. może to przez tą sukienkę xD albo po ciąży^^
ostatnie zdjęcie jest świetne - ślicznie wyszła, zresztą wszyscy tam pięknie wyglądają^^
ciekawe jak scenarzyści wytłumaczą nam jej powrót.. ^^
plastikowa głowa jakoś do mnie nie przemawia xD hyhy.. nie mogę się doczekać

tez zauważyłam, że jakoś się zmieniła.. może to przez tą sukienkę xD albo po ciąży^^
ostatnie zdjęcie jest świetne - ślicznie wyszła, zresztą wszyscy tam pięknie wyglądają^^
ciekawe jak scenarzyści wytłumaczą nam jej powrót.. ^^
plastikowa głowa jakoś do mnie nie przemawia xD hyhy.. nie mogę się doczekać

Tanira pisze:AutumnLeaf napisał/a:^^ własnie bardzo
no wery fany po prostu --

chociaz teraz mamy 100% pewnośc że znów nie zmienią zdania i nie usmierca Sary .. wróci ( yes, yes ,yes) ... no teraz już nam tylkol pozostało czekac na 4 sezon.
-
Mahone - Posty: 770
Hej Luthien!
No fotki super
dobrze, że zaczyna być ostatnio głośno w związku z 4 serią 
No fotki super

Dla mnie takie zdjęcia to najlepszy dowód, że naprawdę wraca. No i cudownie jest ją widzieć z powrotem w ekipie
Wg mnie wygląda teraz tak... promiennie i to z pewnością po tej ciąży - w końcu jest teraz szczęśliwą mamą ;-)

Wg mnie wygląda teraz tak... promiennie i to z pewnością po tej ciąży - w końcu jest teraz szczęśliwą mamą ;-)
AutumnLeaf pisze:Luthien od razu kojarzy mi się z Tinuviel ^^I słusznie Ci się kojarzy ;-)
-
Michael Scofield - Posty: 3268
Luthien... kolejna postać z Silmarilionu witamyMorgoth, ale ty wściekle zły tam byłeś ;p
dobra, żeby nie było offa to ehm, też się cieszę, że Sara wróci ;p
Fajnie znów ich razem widzieć
Czy się Sarah zmieniła?Ja tam nie widzę różnicy.Ale nie podoba mi się jak tu wygląda
Ta kiecka taka dziwna, czerwone buty i mogłaby coś z włosami zrobić...no jakoś mi się nie widzi.Dominic jak zwykle napuszony.Wielki kwadratogłowy macho z miną wiecznie niezadowolonego gbura...Went jak zwykle z klasą a Amaury jak zwykle rozświetla zdjęcia swoim przeboskim uśmiechem 

-
C-Note - Posty: 217
Sara
ciesze sie ;]] zaje(...) jest
xD oby miala fajne sceny ;D

- Poprzednia
- 1
- 2
Strona 2 z 2