NAJWIĘKSZA POLSKA BAZA DYSKUSJI I INFORMACJI O PRISON BREAK | Dołącz do nas!
3x05 Interference
-
Tweener - Posty: 61
Własnie siedam do ogladania bo ostatnio duzo spraw i nie mialem kiedy anwet na to forum zajrzec ale teraz bende czesciej 

-
Lincoln Burrows - Posty: 486
Kredzia pisze:mała dygresja... nigdy nie był przyjacielem Michael'a. ;>kredzia to bylo powiedziane zartem.. powinno byc "przyjaciel" hehe

-
Michael Scofield - Posty: 3268
chociaż bardzo mi się taka perspektywa nie podoba, to ja również jestem tego zdania 

-
narazie dobrze, ale w przyszłości może znaleźć się jeszcze większy cwaniaczek od Teddy'ego i też go "zdetronizować" 

-
Tweener - Posty: 61
Wszystko okaze sie w 6 odcinku ja uwazam ze oni jescze nie uciekna dostana jeszcze jeden tydzien (albo kilka dni) tak by podkrecic atmosfere bo przeciez niedlugo miesiac przewy i tak przed ta przerwa mialo by sie wszystko wyjasnic ? Watpie 

tylko nie doda ....
eh... nierozumiem ludzi ktorzy mowią : oh.. moze nareszcie uciekna w tym odcinku... LUDZIE! Do grudnia ma byc emitowany Prison Break, czyli bedzie jeszcze z 10 odcinków, pozniej bedzie 4 miesieczna przerwa z podowu innego filmu tworców Prison Break'a, wiec bedziemu musieli czekac do kwietnia na nastepne odcinki, a w tej serii prawodpodobnie bedzie ok.24 odcinki, wiec jeszcze daleko do ucieczki. Jak to wszystko ma sie zakonczyc w tej serii to obstawiam na 18-20 odcinek. Pozniej bedzie jak wszystko jest ok, linc z synem i michealem zaloza ten sklep z wyposarzeniem do nurkowania, sucre ozeni sie ze swoja laska, mahone wroci do zony itp...... Jak wy myslicie, co sie stanie z głownymi bohaterami po tym jak uciekna i wszytso bedzie ok ?

Patrzcie uważnie w 13/14-tej sekundzie!!
↓
TRAILER

A tutaj urywki z 6 i 7 odcinka...
↓
LECHERO VISITATION /with WIFE !!
SUSAN. B ANTHONY talk with L.J,
ALEX MAHONE VISITATION /with FBI AGENTS
MICHAEL talk with LINCOLN /about SARA
LECHERO talk with T-BAG
Ostatnio zmieniony 2007-11-02, 16:54 przez szponnn, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Świeżak - Posty: 1
-
Lincoln Burrows - Posty: 486
Knakster pisze:tylko nie doda ....A widziałeś zdjęcia promocyjne z odcinka 8 ??? ... EOT.. n/c![]()
eh... nierozumiem ludzi ktorzy mowią : oh.. moze nareszcie uciekna w tym odcinku... LUDZIE! Do grudnia ma byc emitowany Prison Break, czyli bedzie jeszcze z 10 odcinków, pozniej bedzie 4 miesieczna przerwa z podowu innego filmu tworców Prison Break'a, wiec bedziemu musieli czekac do kwietnia na nastepne odcinki, a w tej serii prawodpodobnie bedzie ok.24 odcinki, wiec jeszcze daleko do ucieczki. Jak to wszystko ma sie zakonczyc w tej serii to obstawiam na 18-20 odcinek. Pozniej bedzie jak wszystko jest ok, linc z synem i michealem zaloza ten sklep z wyposarzeniem do nurkowania, sucre ozeni sie ze swoja laska, mahone wroci do zony itp...... Jak wy myslicie, co sie stanie z głownymi bohaterami po tym jak uciekna i wszytso bedzie ok ?
A co do opuszczania Sony przez Mahona to faktycznie drzwi sie otwierają i Mahone wychodzi wcześniej tego ni zauważyłem lol

-
oj tak, ja też się nad tym zastanawiałam, nawet swoją jakże fantastyczną kurtałkę zgarnął, więc kto wie... ^_~ ...jednak dokładnie nie jest to pokazane.
mam nadzieję, że nie przeniesie się z jednego więzienia do drugiego.
mam nadzieję, że nie przeniesie się z jednego więzienia do drugiego.