Proszê was o to !!

Sprawy związane z forum: uwagi, sugestie, ogłoszenia.
Posty: 46 Strona 1 z 2
booze
Tweener
Posty: 85
Rejestracja: 2008-03-22, 12:16


ja proponujê zmieniæ ten wielki obraz poniewa¿ ³aduje siê tylko po³owa, i zmieniæ na taki mo¿e jak z 2 sezonu na przypomnienie starych czasów :-) Albo wielkie Fox River, proszê o pozytywne rozpatrzenie mojej pro¶by.Obrazek
Ostatnio zmieniony 2008-04-15, 16:20 przez booze, łącznie zmieniany 1 raz.
Aglek
Michael Scofield
Posty: 1481
Rejestracja: 2008-02-23, 10:55


Mnie sie pokazuje cały... I podoba mi się taki... Nie jest zły ^^
booze
Tweener
Posty: 85
Rejestracja: 2008-03-22, 12:16


no ale wiesz 3 sezon to michael taki z³y siê zrobi³ i 3 sezon jest brutalniejszy a 1,2 to cudo 2 fajna ucieczka fajnie siê kojarzy 1 te¿
Alexxa
Mahone
Posty: 682
Rejestracja: 2007-12-01, 22:29


E taam :mrgreen: . Mi też się ładuje tylko połowa, ale mi to nie przeszkadza bo na widocznej połowie jest T-Bag ^ :mrgreen: .
niunia
Michael Scofield
Posty: 1458
Rejestracja: 2007-10-21, 16:32


Mi się ładują dwie połowy i uważam, że nagłówek stworzony przez agulec (;*) jest świetny..
booze pisze:
no ale wiesz 3 sezon to michael taki zły się zrobił i 3 sezon jest brutalniejszy
nic na to nie poradzimy.
Może w późniejszym czasie się coś wymyśli na IV sezon, jednakże teraz wydaję mi się, iż ten jest najodpowiedniejszy ^^
Nero
Lincoln Burrows
Posty: 443
Rejestracja: 2007-10-01, 16:50


U mnie jest całość.
Ten jest świetny, więc nie należy go zmieniać. Jak na razie aktualnie jest 3 sezon, a forum nie może być zacofane.
MarQ
Michael Scofield
Posty: 1452
Rejestracja: 2007-09-25, 21:11


To jest tak.. zakladam ze masz IE i bedzie ci sie ladowala polowa poniewaz obrazek jest jakos dziwnie polaczany z tlem i zawsze poprawnie dziala to na firefoxie :P akurat nei jestem na swoim kompie i jest tu IE i tez sie laduje do polowy ;p ale zainstaluj firefoxa ktorego ja mam i bedzie wszystko good :D poza tym firefox jak dla mnei jest o niebo lepszy :D co do zmiany loga.. nie sadze :D agulec sie napracowala, logo jest od niedawna i jest swietne :D
Pam
T-Bag
Posty: 913
Rejestracja: 2008-03-03, 09:35


Mam podobnie z tym, ale się nie martwię i o nowy obrazek wogóle nie proszę...
Piotras003
T-Bag
Posty: 951
Rejestracja: 2008-02-13, 13:29


ogólnie to ja mam mozille i tez mam polowe obrazka ,ale to mi takze nie przeszkadza ;-)
Madzialena
Mahone
Posty: 770
Rejestracja: 2008-03-29, 22:40


Też mam Firefoxa i mi się laduje tylko połowa obrazka.
Tanira
Michael Scofield
Posty: 5018
Rejestracja: 2007-10-23, 15:39


mi w sumie też sie wyświetla tylko połowa...nie wiem dlaczego...ale zmiania? Gdzie tam. Po co? 3 sezon jak najbardziej na miejscu. Tylko chłolera zawsze jak wchodziłam na forum to uśmiechał się do mnie Whistler a teraz Bellick patrzy na mnie mnie jakby miał problemy z żołądkiem --'
B...
Michael Scofield
Posty: 3653
Rejestracja: 2007-11-01, 12:12


własnie mi sie wyswietla polowa ale dopiero od dzisiaj :roll:
nie wiem czemu...ale i tak sadze ze zmieniac nie ma sensu, bo agulec sie postarał i wyszło jej swietnie, ze troche byłoby szkoda.
Nero
Lincoln Burrows
Posty: 443
Rejestracja: 2007-10-01, 16:50


B... pisze:
bo agulec sie postarał
Agulec to kobieta :-)
Około 15:00 było dobrze i cały się ładował. A teraz pół. Coś się spieprzyło, ale to żaden problem.
AutumnLeaf
Michael Scofield
Posty: 3268
Rejestracja: 2007-08-27, 02:06


ej, mnie też ^^ myślałam, że to przez mojego zwalonego iPlusa, ale jednak nie oO
B...
Michael Scofield
Posty: 3653
Rejestracja: 2007-11-01, 12:12


Nero pisze:
Agulec to kobieta :-)
no wiem przeciez xD
nie zwracajcie uwagi no te moje odchyły i maniery w pisaniu^^
agulec
Michael Scofield
Posty: 3495
Rejestracja: 2007-12-07, 15:27


mi też ładuję się połowa, musiało go wywalić z imageshacka :]
Pam
T-Bag
Posty: 913
Rejestracja: 2008-03-03, 09:35


Na pewno tak się stało. Chyba trzy dni temu pojawiała mi się całość, a teraz tą drugą połowę szlag trafił. Ale jak mówiłam: mi to nie przeszkadza :-)
Madzialena
Mahone
Posty: 770
Rejestracja: 2008-03-29, 22:40


Mi już się całość wyświetla. A tak poza tym świetna robota Agulec.
Sebo
Michael Scofield
Posty: 1110
Rejestracja: 2008-02-13, 21:28


No ja powiem że mi cały czas obydwie połowy się wyświetlały.. podczas ładowania jedna może wolniej od drugiej ale zawsze była całość....a i mi podoba się ten obraz..kawał dobrej roboty..
MarQ
Michael Scofield
Posty: 1452
Rejestracja: 2007-09-25, 21:11


Albo trzeba scaigac na bierzaco nowe wersje firefoxa :D moze zadziala :D
B...
Michael Scofield
Posty: 3653
Rejestracja: 2007-11-01, 12:12


mi juz działa jak nalezy ;-) choc nic nie robiłam^^
Nero
Lincoln Burrows
Posty: 443
Rejestracja: 2007-10-01, 16:50


u mnie też już jest dobrze, choć również nic nie robiłem xD
Pam
T-Bag
Posty: 913
Rejestracja: 2008-03-03, 09:35


U mnie też jest całość
Tanira
Michael Scofield
Posty: 5018
Rejestracja: 2007-10-23, 15:39


do mnie już się Whistlerek uśmiecha. Może nie wczytywało całego adresu obrazka i dlatego takie utrudnienia byly
agulec
Michael Scofield
Posty: 3495
Rejestracja: 2007-12-07, 15:27


ten obraz został przecięty na dwie części przez administratora, jak mniemam ;) po to, aby szybciej się ładował. Całość mogłaby wczytywać się zbyt długo. Ładowanie poprzedniego loga było rozwiązane w ten sam sposób.
I też wyświetla mi się już całość z czego się ogromnie cieszę - no i z tego, że Wam się podoba i nie chcecie go póki co zmieniać^^
Posty: 46 Strona 1 z 2
Wróć do „O forum”