nie wiem czy dobrze to napisałam....
ale chyba wiecie o co chodzi....
ja chciałabym żeby w prison break był Sawyer z LOST- a .... byłoby z nim ciekawie
Ostatnio zmieniony 2008-02-07, 13:34 przez madamebutterfly, łącznie zmieniany 1 raz.
boshe nie ... on to ma niektóre takie teksty że z PB zrobiłaby się komediamadamebutterfly pisze: Sawyer z LOST- a
aaaaaaaaaaaaaaa hahahahahahahahhahaha xD xD xD przebił by tekstami chyba samego T-Baga i pewnie jeszcze by się zaprzyjaźniliAutumnLeaf pisze:Sawyer, powiedziałby do Majkiela "biedroneczko" i śmiech na sali xD
no już ja nie chciałabym być tą facetką.... patrząc po tym co oni z facetami robią.... wrrr..AnGi pisze:No np. by kobieta trafiła do sony hehe
ee tam a ja bym chciała...Alex by mnie obronił , michael wyciągnął i wogóle miodzio ...madamebutterfly pisze:no już ja nie chciałabym być tą facetką.... patrząc po tym co oni z facetami robią.... wrrr..
mmm ja bym chciała ^^ zarwałabym Whistlera i razem zalozyła z nim klub dzieci kanałow xDmadamebutterfly pisze:no już ja nie chciałabym być tą facetką.... patrząc po tym co oni z facetami robią.... wrrr..AnGi pisze:No np. by kobieta trafiła do sony hehe
o prosze cię...xDxDxD chcesz, żebym zadławiła się moim ostatnim jedzeniem xDklub dzieci kanałow xD
patus1905 pisze:ee tam a ja bym chciała...Alex by mnie obronił , michael wyciągnął i wogóle miodzio
hehehehehe.. Bardzo dobrze. Bardzo dobrze myślicie xD ja też bym chciała xDTanira pisze:mmm ja bym chciała ^^ zarwałabym Whistlera i razem zalozyła z nim klub dzieci kanałow xD
A co do HP - to ja bym chciała zobaczyć Snape'ahbc pisze:ja to bym chciała zobaczyć...
Harry'ego Pottera!
Babydoll pisze:A co do HP - to ja bym chciała zobaczyć Snape'ahbc pisze:ja to bym chciała zobaczyć...
Harry'ego Pottera!