najlepsze:
2 i 4 w pierwszym rzędzie ( ehehehe) i 1 w drugim najbardziej wymowny z całej paki.
Linc jaka mina na jednym
jedyne co mi sie nie podoba to te białe napisy, szczególnie :"goodkid" i " thinking". Moze inną czcionką pasowałoby lepiej...sama nie wiem. w Kazdym razie te napisy odwracaja uwagę od reszty, przynajmniej moja uwage^^
Wysłany: 2008-06-10, 17:49
Jak zawsze najlepsze avki są z Alexem Bardzo podoba mi sie ten, na którym Mahone ćpa. Rozbraja mnie to zdjęcie...
Do innych też nie mam zastrzeżeń. Perfekcyjna robota
jeny jaka dobra paka oO
Bardzo podobają mi się Twoje avy, są proste&genialne. Kolory spokojne, bardzo ładne odcienie na większości. Dla mnie niektóre trochę za bardzo wyostrzone - bardziej podobają mi się te 'gładkie'^^ No i znowu świetne kadry. Każdy z osobna ma w sobie to 'coś' ^^ ale najbardziej nie mogę się napatrzeć na 2 i 14 z Michaelem, 18 Whistler/Mahone, 20 z Alexem 'miodny'^^ Michael z napisem OVER, no i żuraw
- 1 sygną nieładna kadra
- 7 od końca, gdyż łabędź jest rozmazany, a że jest na 1 planie to powinien być widoczny
- no i przed ostatnia też lipna.
Pozdro.
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 936 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-12, 19:01
Alex!!! Boski jest. Dzięki, vague, bardzo mi się podobają.
Co do Alexa to podoba mi się od razu pierwszy avek... Taki słodki.
Z Michaelem też są bardzo ładne Nie mam zastrzeżeń do twoich prac Oby tak dalej