Oczywiście Szalony Patoshik Świetne sceny, rozśmieszające, bardzo ubarwiała sezon II, z resztą w I sezonie też super gra i pełen jestem podziwu dla aktora, że tak idealnie grał świrusa.
Świetne sceny, rozśmieszające, bardzo ubarwiała sezon II, z resztą w I sezonie też super gra i pełen jestem podziwu dla aktora, że tak idealnie grał świrusa.
Ooooo tak, co do jego jako aktora to też jestem pełna podziwu. Plus ta charakterystyczna twarz, nieco pasująca do granej przez niego postaci, nie sądzicie?
_________________ Być zagadką której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas.
hehehe.. że Mahone jest psychopatą, to się raczej nie zgodzę.. :] ma swoje odchyły, jest zniszczony przez problemy, które go dobijają.. czasami zachowuje się dziwnie przez te tabletki, ale myślę że chodziło Ci o tą maniakalną wytrwałość w dążeniu do celu, do której był zmuszany, i to wszystko sprawiło, że psychika trochę mu siadła.
To oczywiście moje zdanie :]
a co do tego, że się dobrze bije to się zgadzam w 100% trzy ruchy i sajonara xD
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Nie mam już siły usuwac wciąż podobne posty.. za każdym razem jak wchodzę w temat to się kłócicie. Zaśmiecacie forum. Igorro ostrzeżenie nie pomogło ? Proszę, wracamy do tematu.. a wy wytłumaczcie sobie co trzeba prywatnie
kurde.. ja zawsze chyba z przewagą dla tych złych xD ale ogólnie moja ulubiona postać to taka, która wywołuje u mnie największe emocje :]
kiedyś powiedziałam komuś, że idę oglądać Prison:
- aaaa idziesz sobie popatrzyć na Michaela
- nie no co ty, na Mahona.
- na Mahona?!?!?
hehhe..czyli chyba też po swojemu
Ja jakoś zawsze mam odmienne gusta, nie kręci mnie ten, kto na topie, ani ten, kogo najwięcej, ale interesują mnie postacie skomplikowane. Takie, z pozoru złe, ale jak się wysilić to odnajdzie się w nich cząstke dobrego .
aż tak Ci się żal zrobiło..? czasami się zdarza, pewnie nawet Tobie ^^
Alexxa napisał/a:
Takie, z pozoru złe, ale jak się wysilić to odnajdzie się w nich cząstke dobrego .
jak człowiek robi coś złego, to musi mieć ogromny powód.. i ja też zawsze tego powodu szukam :] no chyba, że ten człowiek jest całkiem zepsuty..i nic go już nie tłumaczy.