Jak myślicie czy strażnicy zobaczą jak Michael z załogą ucieka z Sony ?? Proszę o wypowiedzi
_________________ I am great fan Prison Break.
Witam wszystkich fanów super serialu Skazany na Śmierć i wszystkich co nie oglądali jeszcze tego serialu to zachęcam do oglądnięcia I'm Very Happy Pozdro for All
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-16, 14:29
Aleś się chłopie rozpisał.
Czy ja wiem czy zobaczą. Pewnie tak bo dziwne żeby dla nich nie było podejrzane to jak 4 czy 5 kolesi ucieka z Sony, przeskakują przez siatke i wogóle cisza i nikt nic nie wie. To by było już naprawdę śmieszne i nie realne. Może nie będą ich aż tak gonili ale zobaczyć napewno zobaczą.
;] hehe tez tam mysle ale wiecie co potrafi Michael wykombinowac
Witam wszystkich fanów super serialu Skazany na Śmierć i wszystkich co nie oglądali jeszcze tego serialu to zachęcam do oglądnięcia I'm Very Happy Pozdro for All
Tak potrafi .. ale nie przesadzajmy... jest kreowany na geniusza(sezon I) ale nie na boga.. ^^ ani cudotwórcę więc na pewno podczas ucieczki wystąpią jakieś kłopoty
Cały klimat serialu kształtuje się na przeszkodach, jeżeli będzie uciekał, napotka jakieś przeszkody, co widać już w odcinkach 2-4. Jeżeli w ogóle ucieknie, to na pewno ktoś go zobaczy. Z drugiej strony na pewno będzie się starał, by zobaczyło go jak najmniej ludzi, Michael jest sprytny, więc na pewno coś wykombinuje
Sebastian a co ja wogóle powiedziałem o Sucre ?bo sobie nie przypominam:/ Sucre też jest jedną z moich ulubionych postaci z serialu PB oczywiście zaraz po Lincolnie ;]
hehe psycho to może się Scofieldowi przydać muszę mu to powiedzieć :] może mnie posłucha :P:P:P:P:P Wszystko jest możliwe
chyba bym się załamał jak by go zabili bo to przeciesz postać filmu nie może zginąć
Na pewno zobaczą jak ucieka z Sony. W ten sposób film się bardziej rozbuduje i będzie jeszcze bardziej ciekawy niż do tej pory. Powiem ci jedno bez tego by się nie obyło.
Moran a napisałeś coś tam że Sucre to w ogóle może sie pocałować i masz go w d**** czy coś takiego, ale widzę że skasowali. A co do zabicia Michaela to NIE MOŻLIWE. To tak jakby w Rambo zabili Rambo w 20minucie filmu
no to mi to udowidnij ze o nim cos pisalem a potem pogadamy !!! noobie za dyche