Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 933 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-18, 12:49
Ja nie uwierzę w to, że Michael pierwszy raz strzeli do człowieka... Skoro chce ją pomścić to nie ma wyboru... Może to być James, bo przez niego (niby) ucięli głowę Sarze...
A może tak:
Michel spostrzega na przyjęciu Jamesa On gdzieś idzie, Michel za nim. Wchodzi do jakiegoś pokoju wyciąga broń i w niego celuje. Strzela i zabija. Alex dowiaduje się o tym i wiedząc że bez Jamesa sobie nie poradzi, przedstawia Michelowi propozycję. Ten się na nią zgadza nie mając wielkiego wyboru. Michel spotyka w końcu Sarę. Ta postanawia mu pomóc. Z Sony wychodzą Sucre, T-Bag i Bellick(niestety) i również dołączają do grupy. I tak o to powstaje Drużyna A gotowa zniszczyć Firmę.
już w pierwszym odcinku mieliby mi go zabić jak ja sie tak nakręciłam? xD NIE! xD
Jednak jest bardzo prawdopodobne, że Mike celuje właśnie do James'a. Być może jest to scena w której nagle niespodziewanie wejdzie Sara? Tylko czy Mike faktycznie strzeli czy będzie tak jak zawsze? Ale pewnie James pojdzie do piachu.
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3247 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-06-18, 17:47
W sumie słychać było strzał. Ale żeby Whistlera od razu skosili ^^? Ty się kobieto tak o to nie proś, trzeba mieć nadzieję ;p
Ale Majk mógły kogoś ustrzelić.
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...
Ja stawiam, ze zabije Alexa xD
o kuźwa, mocne xD dobry trailer! ..te wszystkie napisy.. ślinka mi już cieknie na samą myśl o 4 sezonie może nie będzie taki zły, zapowiada się dobrze^^
Whistler jak przemknął pewny siebie xD w graniaku, ależ odmiana^^ no i końcówka "This is for Sara" celujący do kogoś Michael - moim zdaniem do Susan - REVENGE oO
ja już chce oglądać do cholewki oO