Będzie dobre...xD, widać że Lin'c znowu kogoś leje po mo*dzie..xD a ta pierwsza scena z Alexem, od razu mi sie skojarzyło jedno....jego rodzina...wyglądał jak by sie dowiedział że coś sie im stało ale nie wiem nie wiem^^
_________________ Kiedy wyjdę za bramę i wolność zobaczę, oczy rękoma zakryje i cichutko zapłaczę.
a ta pierwsza scena z Alexem, od razu mi sie skojarzyło jedno....jego rodzina...wyglądał jak by sie dowiedział że coś sie im stało
nie może! przecież to by była tragedia! oby nic im się nie stało, bo Alex się wtedy totalnie załamie a ja nerwowo nie wytrzymam razem z nim
A mi się zdaje, ze Lincoln przyłożył Alexowi (zabić go za to), bo znalazłam taki screen:
OO
....nie może być! ale jak tak na to patrze, to to jego zdenerwowanie połączone z wściekłością jest zazwyczaj objawem tego, że coś się dzieje. Przynajmniej ja to tak odbieram.
Do tego strasznie mu się śpieszy, a w okolicy widać chyba domki
edit:
same dobre wieści widzę xD no i dobra, niech tą sprawę z zabiciem ojca załatwią po męsku
Alex i tak wygra - inteligencja zawsze wygrywa z mięśniami
Tak naprawdę, to Mahona jeszcze nikt nie skopał w PB. Raz tylko Teddy, ale Alex nie był wtedy w formie
Co do drugiego to tez stawiam że to Michael i Belick. Ale pierwszy to nie jestem pewna. Skoro to oni i tak sobie biegają, to znaczy że już opuścili Sonę i z tego się ciesze.
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 949 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-06-27, 16:41
No pewnie że to Alex A któż by inny miał taki kapelusik jak on
Ja chyba zabije Linca za to, ze bije naszego Alexa!!!! Biedactwo.... Zależy co zrobił....
Ostatnio zmieniony przez Pam 2008-06-28, 18:02, w całości zmieniany 1 raz
-Alex, stary! Gdzie takie kapelusze rozdają! Jak w Firmie, to dam im spokój, jak też taki dostanę!
-Bez jaj, wymieniłam na moją V3
--
no pewnie o tej Firmie gadają xD
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
--' stres robi swoje...
wybaczta...
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.