O MAMO!!!!!Zarąbisty trailer!!!Ja zwariuje prze takie przecieki TATUAŻ ... jak cudownie Michael w garniaku...w takim klimacie...myslę, że jest gotowy juz teraz na wszystko, jak ma zabić to zabije.Wg mnie celował do Susan (skoro za Sarę)...albo do James'a...sama z resztą nie wiem.Ale niech on sie dowie, że ona zyje jeszcze zanim pociągnie za spust, bo chciałabym, żeby pokazał, że jest silny wewnętrznie, że nie musi zabijać, że wystarczy mu siła jego genialnego umysłu.Nie no BOSKO po prostu
Będę miała zawał w tej serii jak nic
Majkiel się rozkręca.
Widzę James'a OO bez zarostu OO eeeehehehehehe OO czuje, że sie ślinię
Hehehe, gorsza fanka niż te różowe " SŁIT ŁENT " hehe.
A to przepraszam, niby co ma znaczyć..? Jak widzisz uraziłeś tym przynajmniej jedną osobę, nie wspominając już o fankach "ŁENTA". Zanim coś napiszesz, to się czasem zastanów.
agulec.
[ Dodano: 2008-06-19, 17:15 ]
Scylla napisał/a:
Pierwsze zdjęcie nie wyraźne ale chyba Michel nie ma tatuaży. Ale mogę źle widzieć.
Możliwe że nie ma , przeciez było mówione żę zabierze się za " psucie " tatuaża .
Hehehe, gorsza fanka niż te różowe " SŁIT ŁENT " hehe.
uzasadnienie?
uch. no 'słitassssnie'.
Majk chyba ma tatuaże, ale po prostu nie widać ich, bo słaba jakość.
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
tylko tyle nic więcej nie mogę napisac bo nie wiem czy się śmiać czy płakać.
Od dzis możecie na mnie mówić "SŁIT CHRIS" --'
czasem zastanowiłbys sie co piszesz bo może to zranić innych ludzi.
[ Dodano: 2008-06-19, 17:56 ]
k0sa napisał/a:
Możliwe że nie ma , przeciez było mówione żę zabierze się za " psucie " tatuaża
nie strzeli... ew ktoś strzeli za niego (jak w ostatnim odcinku np..)
poza tym, po co mialby strzelać...???
ale dobrze że ją dopadnie... ^^
zawsze wiedziałam...
ojj... kiedy koniec wakacji?!
Ja może opisze żeby nie trzeba było co chwile zatrzymywać i się przyglądać xD
Scena z 1 trailera gdzie Mike wodzi wzrokiem za Whistlerem na jakimś przyjęciu... Następnie można zaobserwować Mahona wchodzącego za taką żółtą taśme... Czyżby wracał do pracy? Zaraz po tym widać pod mostem 2 ludzi... Chyba T-Bag i Linc, ale nie jestem pewna... Potem widać jak Linc komuś wali z pięści... Chyba Whistler... T-Bag zadowolony wychodzi z jakąś torbą z domu jakiejś kobiety... chyba Bellick i Sucre biegną... Sucre rozmawia z siostrą Maricruz z zawiniątkiem w ręku- to dziecko... 2 ludzi na pustyni, niestety nie widać twarzy... Whistler wchodzi w jakiś nieprzyjemny zaułek w garniturze... Mike i Linc w jakimś domu czy apartamencie... Mike ma przerażoną mine... A Linc jak zwykle mułowatą... Ciemny ekran i tylko słychać "Sarah"
tak sie właśnie zastanawiałam, czy mi tam mrugnął wścieknięty Alex wymownie przedzierając się przez taśmę w czarnej koszuli i okularach. Mrrrrau.. xD już chyba bardziej nie mogli mnie uszczęśliwić
I końcówka jest mocna OO
Podoba mi się mina Michae'a szczególnie jak tak bierze głowę na bok, jakby chciał powiedzieć "o żesz kurde ja pitole" i "SARAH". Teddy fajowo wygląda, Sucre chyba trzyma swoje dziecko tylko czemu nie ma tam Maricruz tylko jej siostra???Mam nadzieję, że nic jej się nie stało Mamusiu niech te wakacje mina jak najszybciej
Wiek: 17 Dołączyła: 16 Maj 2008 Posty: 225 Skąd: Kraków :)
Wysłany: 2008-06-25, 20:30
A to pod mostem, to wg mnie Michael z Alexem. Bo Alex na koniec 3. sezonu miał taki kapelusik obleśny i to chyba właśnie on. Fajnie. Uwielbiam rozmowy tej dwójki ze sobą
Mia napisał/a:
Sucre chyba trzyma swoje dziecko tylko czemu nie ma tam Maricruz tylko jej siostra???Mam nadzieję, że nic jej się nie stało
Też uważam, że to jego dziecko, bo w końcu minęło podobno sporo czasu między akcją 3. a 4. sezonu. Tylko co z Maricruz?! Jak może jej tam nie być?! Nie róbcie tego mojemu biednemu Sucre!!! Dlaczego nie mogli go pokazać uśmiechniętego od ucha do ucha razem z Maricruz i dzieckiem, tylko tak?!
tak sie właśnie zastanawiałam, czy mi tam mrugnął wścieknięty Alex wymownie przedzierając się przez taśmę w czarnej koszuli i okularach. Mrrrrau.. xD
ehehehehe xD
ładnie sie przedziera z werwa hehe
trailer zajebiaszczy, troche za szybki , no ale ^^ bedzie sie działo, oj bedzie.
T-Bag w takim stroju mnie intryguje