wziąłem sobie na priorytet, że nie będę oglądał żadnych trailerów i czytał spoilerów dotyczących 4 sezonu, oprócz pierwszego trailera i pierwszych linijek spoilerów
dzisiaj się przemogłem i przeczytałem wszystkie spoilery jakie są na forum i jeden ze środkowych trailerów/// ja pierdzielę ale się będzie działo
i może mi ktoś pewny podać, którego w końcu będzie 1 odcinek 4 sezonu, bo ja już zupełnie nie wiem: 1 września czy 25 sierpnia? może jeszcze jakaś inna data? ;>
Kurczę to jest wszystko to samo, od pierwszego trailera do obecnego ciągle te same sceny.
Niektórch postaci za dużo, niektórych za mało a innych w ogóle, oj ale się dzieje...
[ Dodano: 2008-08-15, 18:17 ]
Uuu obejrzałam końcówkę i jednak coś nowego oO
Susan ma kłopoty z tego co widzę, ktoś zginie, ktoś dostanie ze strzykawki oO
Będzie się działo.
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Ostatnio zmieniony przez AutumnLeaf 2008-08-16, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 15 Dołączyła: 03 Mar 2008 Posty: 949 Skąd: Wągrowiec^_^
Wysłany: 2008-08-15, 18:38
Super!! Dziekuje
Wiecej Mahone'a jest Znowu mnie ekstaza chwyta xDDD
i T-Bag też wyglada prześlicznie Ten jego wąs normalnie świetny Szkoda że już nie ma tej bródeczki
ooo widze sekundowa retrospekcyjka z Jamesikiem --'
Linc rzuca się na autko niczym pan W.
Każdy trailer pokazuje, że sezon będzie genialny a mnie się wydaje, że to będzie jeden wielki niewypał xD
Pisał ktoś już czy nie pisał...
trailerów ma być 26 xD wyczytałam gdzieś xD buhahahahahahha
Nikt nie pisał xD Czyli 26 tych samych, powtarzających się ujęć, scen itepe, itede.
Taaa, jest retrospekcyjka, Whistler przy siatce, Susan szmugluje mu Gripexa xD
11 tych samych trailerów sialalala
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Jak specjalnie wyjadę z chaty, żeby ściągnąć odcinek i będzie 'słowik', to zwijam manatki ^^. W sumie narazie tylko urywki z pierwszego odcinka, sie zobaczy co oni tam jeszcze wykombinują. Albo i nie.
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Po tych trailerach mogę powiedziec, że pierwszy szok minął i kolejne urywki z serialu w formie trailera, który w kołko jest taki sam nie robia juz na mnie takiego wrazenia
Na mnie też, czasami nawet nie chce mi się ich oglądać.
This is for Sara i This is for Sara --' Dobra, my to wiemy Kocie.
Susan ma jednym słowem przekichane. Ciekawe czy to ona ląduje na piachu...w końcu 'ten ktoś'ma obcasy, więc możliwe... Ciekawe kto dostanie ze strzykawy. Może jedną z osób, które mają wyciągnąć kopyta w 1 odcinku będzie Susan...? I...? Hmm...
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
Avatar & Sygna Made in Serdziu Computer ;-]
Jeśli James chodzi w obcasach to bardzo możliwe xD
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.