no no, fotki z trailera fajne, przydatne Jodi ślicznie wygląda. Whistler jakie oko^^ już wiemy, że strzeli pierwszy. Alex zaciśnięte usta, znaczy się zdenerwowany
Z nowego najbardziej podoba mi się pierwsza scena^^ I Teddy chyba będzie nieźle szalał xD
Dobre muzyczki dają do tych trailerów, maja przez to taki fajny klimat - mało prisonowy, ale przyjemny, aż chce się oglądać
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3247 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-07-22, 20:57
Pistolet trzyma w rękach jak zawodowie, ręce ułożone perfekcyjnie. Chociaż w sumie nie wiem nigdy nie strzelałam heh.
Włosy mają jedwabisty połysk, nie czepiaj się ;p
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...
A Susan - juz pisałam, ale nie mogę wyjść z podziwu, tak ślicznie wygląda. Szczególnie na ostatnim screenie :]
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3247 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-07-22, 21:11
Ja Susan nie lubię, ale niestety muszę przyznać, żę ładnie jej w tych włosach. I w czarnym kolorze,
A ten Murzyn, morderca Firmy nieby jakoś mnie nie przeraża...ot takie se, na mordercę nie wygląda, najwyżej na handlarza narkotyków ;p
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...
juz tłumacze.....w 2 trailerze,ktos(prawdopodobnie Whistler) idzie wąską uliczką.....zas w tym trailerze,widzimy ze ta osoba lezy martwa,a Wyat odchodzi sobie zadowolony.....I jeszcze jedno.James celuje do kogos z broni(patrz sig Taniry xD ) widzimy tez dłon z bronią celującą w niego.Czyzby to łapa Wyatta?
Jest Sucre,otoczenie wyglada na szpitalne.Prawdopodobnie kilka chwil temu MAricruz urodziła mu potomka.Jest Teddy,zakładający okularki,widzimy go tez jak idze przez pustynie uwaga....z wiezniem SONY,ktory rozmiawiał z Bellickiem w 3x10 o Jednostce delta.Na poprzednim trailerze widzimy ze go morduje.Czyzby masowa ucieczka z SONY? ale jak? Sam scofield główkował ponad tydzien jak stamtąd zwiac....
Cwaniak skończ xD nie ma tak dobrze xD
W tej uliczce to faktycznie James ale ten martwy tam...to chyba raczej nie on...tak mi się wydaje
W kazdym razie...i tak padnie gdzies tam xD
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Może mi ktoś przetłumaczyć co w ostatniej scenie mówiła Susan do Mika?? Bo ja średnio słysze i rozumiem... Jak Mike się pyta gdzie jest Sara, a Suzi mówi, ze Ona jej nie zabiła... I cos jeszcze... Co??