a oglądać 3 sezonu po raz X jakoś mi się nie uśmiecha
mi zostały jeszcze... 3 odcinki xD a potem od nowa...
no za długo. ale i tak cieszmy sie ze jest możliwość ściągania.co to by było jakby trzeba czekać w TV oO
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3247 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-07-16, 14:49
Jeszcze do końca nie obejrzałam, ale zdecydowanie najlepszy był początek xD Alex w tym kapelindrze xD
A później siurprajs, ogarnięty Whistek oO dziwnie...wykrakałaś ten brak zarostu ^^
Z jaką zaciętą miną do kogoś strzela, proszę proszę szaleje chłopak. Albo lepiej, z bezwzględną, o.
Po co Linca posadzili przed tym gościem, przecie on nic nie kuma ^^
Uścisk ręki z Teddym? Uśmiech na twarzy?oO ulala
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...
No, ten trailer jest taki bardziej konkretny . Początek kapitalny- Alex i ten jego bazarkowy kapelusik xD. Jedyne co mi nie pasuje to ten zarost T-baga . Przez 3 sezony nie miał prawie żadnego, a tu nagle taki wąs ?
Ekstra ten nowy trailer^^ fajnie zrobiony i bardziej konkretny niż poprzednie
Początek świetny Widać było w końcu ten magazyn, w którym będą coś kombinować i znowu ciężko mi uwierzyć, że oni wszyscy będą ze sobą współpracować ^^
Whistler jaki bezlitosny oO
A uśmiech Michaela i Teddy na końcu hahaha.. dobre dobre
e no, e no. Fajne te trailery robią - lepsze niż spoilery A Michael nie strzeli.. mam nadzieję, że ta sprawa z Sarą szybko się wyjaśni i cały sezon nie będzie się kręcił wokół tego
jaki Mahone w tej limuzynie^^ a Whistler jaki zawzięty oO - czy on celuje do swojego odbicia w lustrze?
"Scofield, Mahone, Burrows" - jeżeli to mówi ten tajemniczy guru firmy, to znaczy, że będzie się działo
"Scofield, Mahone, Burrows" - jeżeli to mówi ten tajemniczy guru firmy, to znaczy, że będzie się działo
Tak, tak mówi guru Pewnie coś się będzie działo... Najbardziej nie mogę za wzroku Mahona, za tymi okularkami - taki przebiegły
A Whistler nie celuje do lustra tylko do jakiegoś kolesia.
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3247 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-07-22, 12:49
Ha! Wiedziałam, że to Susan.
Romeo i Julia znowu razem...
Whistek raczej nie wygląda na kogoś kto się boi stać oko w oko z wycelowaną w siebie lufą oO Nawet mu powieka nie drgŁA ;p
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...