Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3025 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-02-12, 18:32
A Majkieeel kooogoooś zaaabijeee, a przynajmniej mi się wydaje...
Emocje są...
_________________ Oryginał jest tylko jeden,
potwierdza to nasza dwójka.
Wysłany: 2008-02-12, 18:58
Jeżeli to nie Majkiel zabije Susan, tylko ktoś inny strzeli pierwszy to zwróce to co wcześniej zjadłam na klawiature.
Spokojniutko, Maricruz podwinie kiece i przyleci odkopać SucrA ^^
Wysłany: 2008-02-12, 19:01
eee...mnie nie bardzo...już się jakoś nimi wszystkimi nie przejmuję...przeszło mi przeżywanie Prisona...
Pewnie ktoś go w ostatniej chwili uratuje ech, jak to bywa w tym erialu, pomoc nadchodzi z nikąd.
zasłuzyl sobie na to gruby tylek leczero.....a nie biedny sucre co on zrobił???Pomagał Majkelowi zwiać bo on mu kiedys pomygł no i nie chce go sypnąć to żołnierze go sypną troche piaskiem ale mam nadzieje że to tylko tak go postraszyc jestem dobrej mysli....z drugiej strony sucre powinien puścić jakąś bujde że Majkel jest gdzieś tam.. i miałby czas na wykombinowanie czegoś...
Nie wiem czy Mike by był zdolny zabić...:/ Ale może jednak?
krisu Gość
Wysłany: 2008-02-12, 21:53
o kurde... ta scenka z sucre mocna :O no ciekawy ciekawy odcinek sie zapowiada i popieram pomysla czarnego rumaka ze nie mogl jakiegos walka mu wkrecic ze tu i tu i tam i wsio
ło ho ho to się będzie działo..! tylko czemu Sucre leży w glebie..? no masakra. A Michael z pistoletem - niezły widok^^ się bracia rozochocili z zabijaniu.. hehe :]
_________________ Poza zasięgiem do 10 września :]
Hm trailer ciekawy choć raczej zasada ich tworz\enia jest taka, żeby po prostu wybrać ułamki sekund z największym napięciem, więc nie wiadomo jak to będzie naprawdę ^^. A mnie najbardziej to zaintrygował ten pierwszy fragment z Theodoro
Sucre... kurde nie moga go zakopac zywcem;/ Ja piernicze w niczym nie zawinił ale tylko pomagał i tu nagle takie cos... Jezeli Mikel zastrzeli Susan to bedzie fajnie:D Nie lubie zdziry