jej gra podoba mi sie coraz bardziej z odc na odc xD
tylko denerwuje mnie to ze nie znamy tego główego watku, wokół którego kreci sie postac jej, Jamesa no i teraz tez Alexa, ale cos czuje ze jeszcze zamiesza nam sporo^^
Z Susan to kawał niezłej suki jest...Przetrzyma na prawdę dużo, do tego jest bezwzględna, wie co robi...Z jednej strony nienawidzę jej za ten jej charakter, ale z drugiej strony, to świetna postać, i do tego bardzo dobrze wykreowana, wprowadza dużo akcji i zamieszania, trudno ją powstrzymać.
Twarda babka. Jest strasznie mocna, ale ja jej się nie dziwię bo w życiu przeszła dużo. Bardzo jej nie lubię, ale ma coś w sobie za co się lubi tę postać. Jej rola jest świetnie odgrywana przez Jodi. Ciekawe co skombinuje w czwartym sezonie.
A może nikogo nie zabije? Tylko sama dostanie kulkę przy pierwszej lepszej okazji?
Za mało byłoby wtedy czarnych charakterów, nie może być Musi być ktoś kto będzie mordował na prawo i lewo, wtedy jest ciekawiej, że tak powiem, komplikuje się sytuacja, wzrastają emocje i jest nutka grozy.Poza tym Susan jest zbyt wyrazistą postacią, żeby mieli ją od razu uśmiercić, jak już to na koniec sezonu, chyba że przejdzie wewnętrzne przemienienie
To tylko moje spekulacje. No to może inaczej. Może to ona zabije ojca Alexa?
Bardzo możliwe. Po niej można się wszystkiego spodziewać. w końcu jest agentką. Ale chyba nie po to zwerbowała Alexa żeby teraz narazić się na jej gniew.
oooo!!! Albo będzie tak że zabije mu ojca i on przyłączy się to Michaela i razem będą żyć dla zemsty. Czasem sama siebie zadziwiam.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
Albo będzie tak że zabije mu ojca i on przyłączy się to Michaela i razem będą żyć dla zemsty. Czasem sama siebie zadziwiam.
Dobrze kombinujesz Faktycznie byłoby to bardzo możliwe...będą się mścić na maxa.Jejuniu nie mogę się doczekać.Chyba na 3 sezon nie czekałam tak jak na ten
Oj ja chyba też. Jak oboje będą żyć dla zemsty to będzie z nich silniejsza paczka. A potem jak Michael się dowie że Sara żyje to już mu przejdzie z tą zemstą. Ale tak się przez ten czas zaprzyjaźni z Alexem że pomoże jemu się zemścić i tak zginie Susan razem z Farmą. O
Nie wiem czemu ale mi się wydaje że Susan też do nich dołączy (do Scofielda i reszty). Mam dziwne przeczucie że także ona chce aby Firma została zniszczona.
Oj nie wydaje mi się żeby Alex i Michael na nowo jej zaufali. Mało prawdopodobne. Chociaż jak Michael zwerbował Alexa to tez było mało prawdopodobne a jednak.
ale grała lalkę w "cała ona" czy jakoś takk...
Susan przeżyje... nie ma innej opcji...
po tym co przeżyła... po tych wszystkich torturach... żaden głupiutki inżynier ani zlew jej nie podskoczy