Prison Break FORUM: Skazany na śmierć, forum, download, napisy, odcinki, tapety, sezon 4 czwarty, wentworth miller, rmvb, avi, torrent

FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Mapa forum | RSS | Zaproś
Rejestracja | Zaloguj
 Ogłoszenie 
Sezon 4: nowy odcinek w każdy wtorek po godzinie 5! Zostań Hakerem! Szkoła Hakerów – Pierwszy w Polsce kurs hackingu bez cenzury.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
SPOILERY 3x12
Autor Wiadomość
MarQ 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2008-02-05, 16:09   SPOILERY 3x12

Kod:
Zbliża się śmierć jednego z bohaterów. Postać, którą poznaliśmy w tyym sezonie zginie niedługo. Sposób w jaki odchodzi jest bardzo przykry. Ale czy będziecie bardzo zmartwieni jego odejściem ? Nie jestem pewna. Pewna natomiast jestem, że zmieni to stan rzeczy w Sonie.

tłumaczenie: vague
źródło: watch with kristine (e!online)

chyba nie trzeba mowic ze chodzi o Lechero :P

PatuŚ 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-05, 17:37   

fuck ..o kim to ?? oj oby nie o moim Alexie bo jak tak to mnie scenarzyści popamietają :!: ale w sumie w tym sezonie - to moze ...hymmm Lachero albo (wiem nie zabijaj Tanira) Whistler albo Susan :-D

Alexxa 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-02-05, 17:58   

Marq112 napisał/a:
Pewna natomiast jestem, że zmieni to stan rzeczy w Sonie.

Marq112 napisał/a:
Postać, którą poznaliśmy w tyym sezonie zginie niedługo

A to jużnie ma wątpliwości, że tym 'szczęśliwcem' stanie się Lechero ..Równie dobrze mogliby to być James albo Susan, ale oni raczej w Sonie nie mają dużych wpływów.

$Nero 
Mahone

Wysłany: 2008-02-05, 18:10   

Jeśli baz ostatniego zdania miałbym obstawiać to stawiałbym na Whistlera lub Sofię. Ale po przeczytaniu ostatniego zdania, obejrzeniu ostatniego odcinka i czytaniu spoilerów to to jaest pewne, że to Norman.

MarQ 
Michael Scofield

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2008-02-05, 18:12   

NeroNS, mysle ze bez 11 odc. mozna sie domyslec ze to lechero bo w koncu jakby umarla sofia to co by sie zmienilo w sonie ?? ;) zreszta moja zone nie moze umrzec xDDD

PatuŚ 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-05, 18:50   

Marq112 napisał/a:
jego odejściem

więc na bank nie Sofia :-P

agulec 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-05, 22:55   

Lechero bądź też Whistler.. ale tak na logikę to myślę, że Lechero, bo nie byłoby z nim co dalej robić, a Whistler jest ciągle 'niedokończonym wątkiem' że tak powiem :]

Sig by Handcannon ;*

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-05, 23:19   

tez mysle ze to Lechero i dobrze bo mnie wkurzył dzis ;-) a Whistler sie biedny tak udenerwował ze mógłby w nagrode troszke pożyc poza tym jestem zbyt ciekawa co i jak z nim wiec to nie moze byc on, z reszta juz gdzies kiedys pisało ze Lechero zginie, a zatem...
tylko ciekawe jak zginie, skoro to ma byc takie nie przyjemne, no i ten komentarz ze nie jest pewna czy będziemy tym faktem zmartwieni.... nie no to Lechero na 100%

Some things will never change...;*

gaross 
Sara Tancredi

Wysłany: 2008-02-06, 16:51   

Wiadomo,ze chodzi o Lechero,ale jak go zabija to bede mial swietny powod zeby rozstrzelac poroducentow.
Gdzies jeszcze czytalem ze T-Bag nie opusci Sony,ale jego znamy juz przez 3 sezony,wiec pewnie to nie on.
Ja bym juz wolal zeby zabili McGrady'ego lub ewentualnie Bellicka (choc to pewnie nie mozliwe,bo on tez nie jest nowy)... :573:

AnGi 
Tweener

Wysłany: 2008-02-06, 17:16   

To musi być ktoś z uciekinierów...Ja stawiam na Lechero lub tego dzieciaka...może to on? Poznaliśmy go w tym sezonie i może coś by w sonie zmieniło? hmm...

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-06, 18:27   

dzieciak odpada xD

marcinek665 
Świeżak

Wysłany: 2008-02-06, 18:34   

Moim kandydatem do zaliczenia "death" jest Whistler. Byłby to dobry materiał na kolejny sezon. Sucre wpakowany do Sony, Linc za odcięcie prądu, a Scofield na zewnątrz. Chociaż to nie jest możliwe, ponieważ byłoby to już nudne. Ale może być też tak, że bedzie 4 sezon i dalej on bedzie sie dział w sonie, żeby "załatać" lukę bo było bardzo mało odcinków.

Tanira 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-06, 18:37   

teraz patrze na ten temat i aż OO matko święta nie mój mąż!!!!!! Lechero...bardzo go lubie ale w pojedynku z moim mężem no to adios muczaczos

PatuŚ 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-06, 19:03   

nie no ja mysle ze Lachero ... znaczy mam nadzieje - bo nie chce żeby Tanira została wdową w tak młodym wieku :-P
ps. do twarzy Ci w czerni ?? :-D

Tanira 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-06, 19:04   

o matko błagam was przecież on nie może dednąć...znowu? no jak...już za nim płakałam jak go wywozili pod prześcieradłem nie chce tego przezywać drugi raz...

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-06, 20:58   

Łi tam. Ja bym stawiała na Lechero

Wsio by Whistlerowa ;*

$czarny_rumak 
Tweener

Wysłany: 2008-02-06, 21:37   

Ja też stawiam że kropną Leczero bo dzieciak to w sonie raczej wpływów nie ma.A co do leczero to nawet mam teorie :-D Wychodzą z tej dziury(zakładamy że leczero nie zablokuje się ze swoim grubym tyłkiem w tunelu :-P )no i zaczynaja biec ale leczero ma słabą kondycje bo w sonie jako szef się obżerał samymi tłustymi pokarmami no i dupa będzie mu ciążyć i zanim dobiegnie do płotu to go kropną.No i kogo to będzie wina???Tylko i wyłacznie grubej dupy leczero :-D :-D
pozdrófffka ziooomy

madamebutterfly 
Mahone

Wysłany: 2008-02-06, 22:04   

jakbym to przeczytała zanim obejrzałam 11- sty odcinek, to byłoby mi go szkoda i nie chciałabym żeby zginął.... bo lubiłam gościa... teraz jednak życzę mu rychłęj i nieprzyemnej śmierci :P bo zasłużył :P chodzi mi oczywiście o Normana (hehe miałam takiego pieska jak byłam mała... zawsze mni brecht bierze z tego imienia :P )

"....PEACE, LOVE EMPHATY.... "

Tanira 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-06, 22:53   

czarny_rumak napisał/a:
Ja też stawiam że kropną Leczero bo dzieciak to w sonie raczej wpływów nie ma.A co do leczero to nawet mam teorie :-D Wychodzą z tej dziury(zakładamy że leczero nie zablokuje się ze swoim grubym tyłkiem w tunelu :-P )no i zaczynaja biec ale leczero ma słabą kondycje bo w sonie jako szef się obżerał samymi tłustymi pokarmami no i dupa będzie mu ciążyć i zanim dobiegnie do płotu to go kropną.No i kogo to będzie wina???Tylko i wyłacznie grubej dupy leczero :-D :-D
pozdrófffka ziooomy

o matko xD nie wytrzymam xD normalnie za to powinni ci dać Oskara xD

Alexxa 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-02-07, 09:16   

czarny_rumak napisał/a:
no i zaczynaja biec ale leczero ma słabą kondycje bo w sonie jako szef się obżerał samymi tłustymi pokarmami no i dupa będzie mu ciążyć i zanim dobiegnie do płotu to go kropną.No i kogo to będzie wina???Tylko i wyłacznie grubej dupy leczero

O boziuuuuu xD xD. Nie wytrzymam zaraz :lol: :lol: . Interesująca teoria... :lol:

syn_szefa 
Świeżak

Wysłany: 2008-02-07, 09:55   

Ja myśle że napewno zgienie Lachero a Scofield i ci co byli za nim zostana bo ten kto byl przed nim zamknie ten właz i ciekawe kto bedzie rzadzil w sonie?? a na dodatek w sonie bedzie jeszcze Sucre, ale to tylko przypuszczenia, a premiera za niedlugo:)

Alexxa 
John Abruzzi

Wysłany: 2008-02-07, 10:07   

syn_szefa napisał/a:
i ci co byli za nim zostana bo ten kto byl przed nim zamknie ten właz i ciekawe kto bedzie rzadzil w sonie??

lekko to zagmatwane xD :-D . Ale nie, nie..Scofiled, Alex i James moim zdaniem na pewno uciekną. A T-Bag? No cóż.. zatęskni za więziennym życiem i wbije się na miejsce Lechero :-D .

Tanira 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-07, 14:36   

ikonki bardzo dobitnie to pokazały... ja tez stawiam na pana L. mysle że Teddy nie ucieknie zostanie w Sonie i obejmie władze...

AutumnLeaf 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-07, 14:43   

Cytat:
Wychodzą z tej dziury(zakładamy że leczero nie zablokuje się ze swoim grubym tyłkiem w tunelu )no i zaczynaja biec ale leczero ma słabą kondycje bo w sonie jako szef się obżerał samymi tłustymi pokarmami no i dupa będzie mu ciążyć i zanim dobiegnie do płotu to go kropną.No i kogo to będzie wina???Tylko i wyłacznie grubej dupy leczero

O Boże...myślałam, że nic mi dzisiaj nie poprawi humoru, ludu...klękajcie narody xD

Wsio by Whistlerowa ;*

B... 
Michael Scofield

Wysłany: 2008-02-07, 15:01   

a ja sądze ze bedzie dokładnie tak jak napisała to wczesniej Tanira, bo gdyby poskładac pewne elementy poszczególnych spoilerów to tak by wynikało^^

Odpowiedz do tematu