Wysłany: 2008-07-02, 16:30 Skazany na śmierć Książka!
Zastanawialiście się kiedyś nad tym czy wydadzą kiedyś książkę skazany na śmierć?
Według mnie było by wtedy extra!
Zapewne zainwestowałbym i kupił tą książkę.
A czy wy znaleźlibyście wtedy miejsce w swojej bibliotece domowej
na tą książkę!
Czy nie bylibyście nią za bardzo zainteresowani(wystarczyłby wam serial PB)
Ja bym z chęcią kupiła taka książkę. Gdzieś w necie chyba na allegro widziałam taką książkę tyle że po angielsku. była tylko trochę związana ze skazanym. Był tam coś o biurze FBI. Nie pamiętam Ale gdyby wydali w Polsce na podstawie serialu to bym kupiła, ale to chyba mało prawdopodobne, ze tak się stanie
ksiazki w zasadzie sa lepsze niz obraz
mozna rozwinac wyobraznie
moim zdaniem ksiazka jakby miala zostac wydana to przed emisja pierwszego sezonu
teraz po tych 3 a przed 4 jest to troche dziwne
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
Nie wiem czy jest już taka książka ale mogliby zrobić coś w takim stylu jak zrobili np. z "Z Archiwum X", czyli przewodnik po serialu, opis każdego odcinka, biografie bohaterów. Lub po zakończeniu emisji ostatniego odcinka z ostatniego sezonu zrobić taką książkę nawiązującą do wszystkich sezonów Prison Break, podzielić to na tomy i TOM 1 - 1 sezon, TOM 2 - 2 sezon itp...
Wysłany: 2008-07-02, 19:23
Tanira napisał/a:
jeśli się nie myle zostalo cos takiego wydane...
dotyczy chyba 1 sezonu
A coś więcej
Stronę gdzie można znaleźć o tym artykuł itp?
Znasz może jakąś?
Lub podaj źródło z którego wzięłaś tą informację
bo chętnie bym o tym poczytał!
Okładka nawet fajna, tylko czemu mojego Alexa nie ma??
Jak to mówią: Jak się niema co się lubi, to się lubi co się ma Po drugie nie oceniaj książki po okładce, kto wie może w środku jakieś zdjęcia z Alexem są
pewnie bym sobie kupiła niedługo pewnie wyjdzie i w Polsce takie cuś. No ale to trzeba poczekać niestety xD
Wątpię w to, jakby mieli wydawać to zrobiliby to na przełomie 1 i 2 sezonu, gdzie serial miał największą oglądalność. Teraz już 3 sezon wyjdzie, będą "nowi" bohaterzy, a książka może być tylko do 2 sezonu...