Takie coś, obiecane niegdyś na forum. Standardowo Sara\Paul. Skąd to zdziwienie?
Rozmowa
Gdybym ci kiedyś powiedziała, że będę uciekać przez Stany ze zbiegłymi przestępcami, pewnie byś mi nie uwierzył. Jka wtedy, z aktami. Może byś powiedział, że to tylko młodzieńczy bunt. Może, tak jak wcześniej, byś przytulił mnie, ucałował, i powiedział, że to bardzo dobrze, ale na razie mam zostać z wami. Wcześniej, gdy mama jeszcze żyła.
Pewnie tak samo byś zareagował, gdybym ci oznajmiła, że będę poszukiwana. Że wrócę do nałogu. Że stracę pracę. Że będę przesłuchiwana przez mordercę z ludzką twarzą
i psychopatyczny narkoman. Że będą mnie topić. I że się zakocham w tym mordercy. Że zobaczę jego ludzkie wnętrze, a nie tylko pozory. Zobaczę Paula, a nie tylko Lance'a.
To wszystko chcę ci powiedzieć. Właściwie to nawet mówię. I muszę ci coś powiedzieć. Ty nie żyjesz. Lance cię zabił. Dlaczego milczysz, tato?
_________________ I've got more wit, a better kiss,
a hotter touch, a better fuck...