A ja z checia obejrze film Turok do ktorego Robert podkladal glos jednej z postaci. Ciekawe jak mu to wyszlo i czy jest w tym tak dobry jak Peter Stormare ktory uzyczal glosu kilku postaciom w grach komputerowych.
_________________ "KLĘKAM TYLKO PRZED BOGIEM A TUTAJ GO NIE WIDZE..."
ja to bym Roberta mogła oglądać i oglądać.
Jak bylo napisane, bodajże na tym forum, jak Robertwszedł do windy, a laska go zobaczyła i zaczęła piszczeć. Jaka głupia xD ja to bym sie na niego rzuciła
Ona myślała że zobaczyła T-Baga i ten zaraz ja zabije, albo i gorzej. Naoglądała się biedaczka tuzin odcinków pod rząd i jak go zobaczyła to spazmów dostała.
_________________ "WSZYSCY SA INNI, TYLKO JA JESTEM NORMALNA"
no kurcze jak można mylić fikcję z rzeczywistością? ja tego nie rozumiem...
Wysłany: 2008-03-20, 07:26
Wiem że Robert grał w takich filmach
Takie jest życie
Wszyscy mówią: Kocham cię
Zmarły w chwili przybycia
Młode strzelby II
Renegaci
Good Night, and Good Luck
W wielu grał gościnnie np:
Nikita
Star Trek: Voyager
Ostry dyżur
Portret zabójcy
Robert zdecydowanie najlepszy w Prison Break.!
Świetny aktor, a T-Bag w jego wykonaniu jest mistrzowski.
Oglądałam go też w 'Osaczonym', tam jakiegoś policjanta, czy kogoś w tym stylu grał, rola w porządku, ale wolę go jako T-Baga...Hehe...A do tego tam jeszcze Marshall Allman grał....
Się wkurzyłam też kiedyś jak przełączam, a tam się kończy 'Good night and good luck' i napisy, a tam wystąpili: Robert Knepper (bo nie skojarzyłam wtedy, że on tam grał i nie oglądałam )
Przypominam wszystkim, że dzisiaj a mianowicie 8 licpa, swoje 49 urodziny obchodzi ROBERT KNEPPER
Zatem w imieniu całego forum mam przyjemność życzyć wszystkiego najlepszego naszemu T-Bagowi