Witam. Dlaczego wszystkie pliki, muszą iść na rapidshare? Zależy mi jedynie na tych polskich odcinkach rmvb, nigdy nie widzialem na innym hostingu. Czyżby w Polsce miało być takie zacofanie? MP3 już dawno prawie nikt nie upa na RS, a tu prosze, czekaj 2 godziny, bo inni nie mogą wrzucić na równie szybki serwer .
Nie sciagam nic z RS/P2P, jedynie teraz wyjatek bo siostra mnie gnebi o PB PL i mam kupowac za 100zl konto? Daj spokoj, przecierz można wrzucać na stronkę, co robi odrazu mirrory i na rapidshare i na inne (np. rapidmirror)
W zasadzie przyłączam się do prośby. Mam IP stałe, a w dodatku osiedlowe (takie same na całą sieć - jakieś 40 osób), więc pobranie czegokolwiek z RS graniczy z cudem. Brakuje mi jednego odcinka, a mianowicie 2x16 i nie mogę go pobrać. Czy istnieje możliwość wrzucenia tego epizodu na inny serwer niż Rapidshare (MU też odpada). Wiem, że to prośba tylko dla mnie i że się narzucam, ale mam nadzieję, że znajdzie się ktoś taki miły i mi pomoże. Z góry dziękuję.
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-05, 22:30
Prośba spełniona 16 odcinek wrzuciłem na inny serwer niż na RS jak masz jeszcze jakieś prośby to pisz jżeli potrzebujesz lub znajomi potrzebują jakieś linki na inne serwer niż na RS to też pisz to coś poszukam
A mugłby ktoś wrzucic 1x07 gdzies indziej niz na RS i to w jednym kawalku ? ( jak nie to spoko ale zawsze opłaca se zapytać , bo już z 1 tydz w rożnych zrudłach go szukam i nic... )
a to jest ten ostatni link to caly odcinek czy czesc? bo ja 1 raz w zyciu z forum korzystam nei znam sie zabardzo na tym co jest napisane gdzie i jak xd
strasznie wolno z tej stronki sie scioga z innych scioga mi 100kb/s a tutaj 5-10kb/s
k wielkie dzieki : ) scioga powoli ale i tak szybcej niz szukac i szukac wielkie thx
Połączyłem dwa posty w jeden bo nie ma sensu pisania jednego posta pod drugim. Staraj się urzywać funkcji edytuj.
Teraz już jest tak, co ważne dla stałych IP (dla mnie też), że ściągasz jeden po drugim od razu ale niestety tylko z max. prędkością 60 kb/s czyli z prędkością modemu 512 kb/s.