hmn...
to może komuś się chce zrobić coś ladnego (chodzi i o sygnę i o avka... )
z Kurtem i z PB (sygna z tym a av z grugim..)
bo te już mi się znudziy a ja jakoś nie mam do tego talentu
Mam prośbę:
Gdyby komuś uzdolnionemu graficznie, się totalnie nudziło, to czy ktoś mógłby mi zrobić tapetę z takimi aktorami jak (wszyscy na jednej):
William Fichtner,
Wentworth Miller,
Keanu Reeves,
Johny Depp,
Nicolas Cage,
Johnatan Togo,
Carmine Giovinazzo,
Hugh Grant.
Byłabym bardzo wdzięczna Ja niestety nie umiem czegoś takiego zrobić, więc proszę Was o pomoc. Zdjęcia mogą być dowolne
Witam wszystkich
Ja jestem tu nowa, ale pomyślałam, ze będę tak ... eee ... bezwstydna i poproszę o pomoc Chciałabym jakiegoś avatarka bądź tapetę na pulpit z Marshallem Allmanem.
Jeśli ktoś się tego podejmie, będę zobowiązana
Z góry więc dzięki
P.S. Jak sie nauczę kreatywności w temacie tapet itp, odwdzięczę się, ale jak narazie jestem kompletnie zielona :green:
Witam forumowicze !
Mógłby mi ktoś zrobić avka ( do profilu )
Chciałbym aby było z Sarą Tylko z nią ale takie jakieś piękne gdzieś w bieli albo coś w podobie ! Może być coś w podobie tego co mam teraz tylko piękne i najlepiej jak by było w bieli ! I na tym napis taki lekki (wydawający się) J love Sarah ! <333
Witam forumowicze !
Mógłby mi ktoś zrobić avka ( do profilu )
Chciałbym aby było z Sarą Tylko z nią ale takie jakieś piękne gdzieś w bieli albo coś w podobie ! Może być coś w podobie tego co mam teraz tylko piękne i najlepiej jak by było w bieli ! I na tym napis taki lekki (wydawający się) J love Sarah ! <333