Proszę o Avka z Fernando Torresem. Jeżeli ktoś by robił to z napisem "El Ninoo" 100x100 bardzo bym prosił o zrobienie go, ponieważ jest mi potrzebny na pewne forum... gdzie mam nick El Ninoo. (www.mufc.boo.pl)
na www.forum.lost.org.pl pewien kolega ma prośbę o avatara/y i sygne/y z jakimś/jakimiś piłkarzami z Manchasteru.
Osoby które zdecydują się wykonać jakieś prace prosze o umieszczenie ich na tamtym forum i najlepiej w nowo utworzonym przez siebie temacie w "Twórczości własnej"
O kurde dawno nie bylem na lostach tylko wchodzilem na SB cos napisac duzo mam zamowien w moim temacie ??
a i ja bym prosil o jakiegos avka z oczywiscie kims z PB chodzi o to zeby byl fajooowy, zeby do mnie pasowal, (moze cos z humorem) i zeby byl dobry zebym nie musial zmieniac po jakims czasie po prostu taki zajebiaszczy dzieki z gory
Wiem,że pewnie dużo wymagam,ale byłbym baaaaaardzo wdzięczny
Mam prośbę ba nawet wielką prośbę dla kogoś kto się nudzi no i zna się na programach graficznych
Więc tak:
1. Jak ktoś mógłby przerobić ten niebieski na czerwony
2. Tak samo jak wyżej fioletowy na czerwony
3. No tu jest większa sprawa Robie motyw na telefon i potrzebuje takich przezroczystych hmm "ramek" nie wiem jak to nazwać ale ogólnie chodzi o te rzeczy zaznaczone na obrazku niżej I te przezroczyste "ramki" (tak to nazwijmy na chwile obecną) dobrze byłoby jakby były czerwone lub takie beżowy (jak na tle)
Jak trzeba to podeśle motyw żeby wiedzieć jakie rozdzielczości
4. Jakiś avatar z fajnym zdjęciem Miley Cyrus (jakby ktoś nie znał to ta na motywie wyżej:)