Witam
Jestem nowy i mam mały problem.Mianowicie chodzi mi o napisy.Porzyczyłem płytke z sezonem 2 ale jest po angielsku i chce żeby były napisy.Mam pierwszy odcinek na kompie.Pliki: VTS_01_0 VTS_01_0.BUP VTS_01_1 no i oczywiście Prison Break [02x01] Manhunt ale wogóle to nie działa.Może zrobiłem coś zle,każda pomoc mile widziana
Wszystkie te pliki VTS_01_0 VTS_01_0.BUP VTS_01_1 i rison Break [02x01] Manhunt mam zmienić na Prison Break s02 e01 ?? Jeżeli nie o to chodzi to prosze o bardziej sprecyzowaną odpowiedz.A może to chodzi też o odtwarzacz czy to raczej nie ma znaczenia ??
Skąd masz ten odcinek (z intenretu czy zripowany z DVD)? VTS_01_0 VTS_01_0.BUP VTS_01_1 te pliki są jakby z DVD (takie informacje na necie znalazłem ). "Prison Break [02x01] Manhunt" plik jest w formacie *.avi? daj GG to bedzie mi łatwiej pomóc
Pliki są na DVD narazie wziołem 1 odcinek tak na próbe żeby zoabczyć czy bedzie wszytko ok.3855542 może mnie dziś nie być to jak coś piątek albo sobota napisz