szkoda, mimo iż jeszcze nie zobaczyłam 4 odcinka, ale postaram się to jutro nadrobić
Ms_psycho napisał/a:
Zostaje Heroes ;p
Toż to głupoty są
Wiem, ale na niektórych fajnych aktorów przez 45 min. można popatrzeć
Ej, ale to tylko ten 5 za 2 tyg. a reszta to już chyba normalnie co tydzien potem będzie nie?
_________________ 'Nie wszystko można kontrolować...'
Najbardziej irytujące w polsacie to są reklamy.
A tak ogólnie to ile 3 sezon będzie miał odcinków??
Ile będzie sezonów?
słyszałem że podpisali kontrakt na 4 sezon
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-13, 22:59
Pewnie 3 sezon bedzie miał tak jak wcześniejsze 22 odcinki a co do kolejnych sezonów wiele dyskusji było już na ten temat i ktos powiedział nawet, że będzie ich aż 6.
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3246 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2007-10-13, 23:20
6 sezonów to mnie już zaczyna przerażać jak Fichtner wypadnie z gry to chyba na poważnie kończę z tym serialem, bo już mi nit inny nie pozostanie...no chyba, że Teddy, ale to nie będzie to samo...
3 sezony chyba wystarczą...
_________________ Wiewiórka o oczach Włocha
i ruchach wariata...
6 sezonów? A kto tyle wytrzyma psychicznie, żeby przez tyle czasu uciekać z różnych więzień XD? 3 sezon i kropka, pózniej niech powstanie następny w podobnym przepełnionym grozą, tajemnicą i pocącymi sę facetami serial, na który będziemy się mogli patrzeć
_________________ *faza na prison break*
mahone rulah.
Wysłany: 2007-10-15, 14:04
6 sezonów to jakaś głupota!!!! Pomyślcie Wentworf Miler dorobił sie już takiej fortuny na tych dwóch sezonach że wątpię w to że będzie mu sie chciało grać jeszcze w sześciu, skończy 3 sezon i może zagra w czwartym ale potem już koniec.
Wiek: 19 Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 1096 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2007-10-15, 21:18
No 100 tysięcy albo wiecej postów by było jak my mamy po 2 sezonach juz 5 tys bo nie licze 3 bo dopiero sie zaczął ale wsumie patrząc na to to o 3 sezonie się najwięcej rozmawia
A co to ludzie tylko pozytywne opinie wygłaszają?
Właśnie każdy woli coś skrytykować, więc tych negatywnych jest dużo
Czyli jeśli będzie więcej sezonów ludzie i tak będą pisać ^^
_________________ 'Nie wszystko można kontrolować...'
Wiek: 18 Dołączyła: 21 Sie 2007 Posty: 859 Skąd: Raszczyce City =)
Wysłany: 2007-10-15, 21:46
ja rozumiem, ale wtedy to co? ludzie będą tylko wspominać dobrze dwa pierwsze sezony, a następne już nie? Wolałabym, aby jednak skończyło się to na 3 sezonie, a forum pewnie by nie splajtowało; zawsze by się coś ciekawego znalazło