Mozna tez ogladac bezposrednio z telewizji fox
np. program JLC's Internet TV miedzy kilkudziesiecioma programami polskimi ma tez telewizje FOX wiec mozna ogladac
Bo ma byc 20 cos odcinkow tylko teraz zrobia do 13 i bedzie przerwa tak jak to bylo po 9 czy 8 odcinku. czekalismy 2 miechy i pewnie teraz tez tak bedzie ;p
Każdy fan serialu Prison Break zastanawia się, co po odcinku 3x13? Koniec ulubionego serialu. Co dalej? Scenarzysta a zarazem jeden z producentów serialu odpowiedział na te pytania na forum fanów PBreakFans.
I możliwe, że w USA w poniedziałek zostanie wyemitowany ostatni odcinek naszego ulubionego serialu.
Czwarty sezon Prison Break nie był oficjalnie zaplanowany. Ale nasz następny sezon NIGDY nie będzie tak wysoko jak ten wcześniejszy, więc nie myślcie dużo. Jestem innego zdania niż reporter TV GUIDE Ausiello.
Wierzcie mi, będziemy polepszać 4 sezon. Nie mogę tego zagwarantować. Po prostu czuję, co się zdarzy. Nie martwcie się tak pogłoskami reporterów…. jeśli serial zostanie anulowany, niedługo będę wiedział, poinformuję was. Nie myślcie o tym, co się morze zdarzyć. Mam wiarę.
Jakiekolwiek epizody nie będą na wiosnę. Musimy rozpocząć z niczego (We have to start from a standstill), to będą miesiące zanim produkcja się zacznie. Epizody, które oglądacie w TV są nagrywane z miesięcznymi wyprzedzeniami.
o jaaa.. kilka miesięcy przerwy.. hm. Dobrze, że będzie dalej.. myślę.. ale taka przerwa.. ja niecierpliwa jestem - nawet na autobus nie lubię czekać - a co dopiero kilka miesięcy
..zawsze mozna sobie przez ten czas Invasion albo MD s sciagac .. i AlexA mieć full. ale rzeczywiście tez nie lubie czekac... choć ta ostatnia przerwa całkiem szybko mi minęła
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
Już nie pamiętam gdzie to czytałem, nie mogę odnaleźć nawet strony w historii.
Pisało że Sucre umrze, a Sara jednak żyje.
Moim zdaniem jest to bardzo prawdopodobne, gdyż nikt nie widział jak ginie Nasza pielęgniarka, a zapewne już urodziła i wszystko powinno być w porządku. Co o tym myślicie?