Wysłany: 2008-03-22, 18:15 Prace nad 4 sezonem Prison Break oficjalnie rozpoczęte!
Jeden ze scenarzystów i współtwórców Prison Break, Nick Santora , poinformował, że w minioną środę cała ekipa oficjalnie rozpoczęła prace nad 4 sezonem serialu. Oznacza to więc jednoznacznie, że za kilka miesięcy będziemy mogli oglądać kolejne odcinki przygód Scofielda i spółki.
"W środę oficjalnie zabraliśmy się za sezon 4" - przyznał Nick Santora. "To świetna wiadomość. Wszyscy jesteśmy tym podekscytowani. Przenosimy się też w przyszłym tygodniu do Fox Studio Lot, więc żegnamy się z biurami, w które były naszym domem przez ostatnie trzy lata."
Według wstępnych informacji nowych odcinków możemy się spodziewać jesienią tego roku, wtedy to bowiem telewizja FOX planuje je wyemitować.
» Źródło: Blog Nicka Santory, spoilertv-prisonbreak.blogspot.com
o bosh.. własnie sobie uświadomilam..mam nadzije że jeszcze nie puszczą we wrzesniu ..bo mnie też nie bedzie...ale tak zaraz w pazdzierniuku to hoho :_D zamiast przygotowaniami do matury to ja się znów PB zajme...:-D
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
o bosh.. własnie sobie uświadomilam..mam nadzije że jeszcze nie puszczą we wrzesniu ..bo mnie też nie bedzie...ale tak zaraz w pazdzierniuku to hoho :_D zamiast przygotowaniami do matury to ja się znów PB zajme...:-D
hehe mam to samo;]
w sumie dobrze że nie wyemitują tego w wakacje
kurcze wasnie ostatnio zauwazyłam, ze brakuje W MOIM ZYCIU jakis zywiołowych emocji^^ ehehe a tu tyle czasu czekac... nie wiem czy sie cieszyc ze w ogole bedzie czy płakac ze dopiero jesienia.
Ja poprosze juz