Teraz coś do poczytania dla tych którzy śledzą losy braci na słonecznej stacji i z niecierpliwością czekają na 3 odsłonę Prison Break. Serwis wirtualnemedia.pl podczas prezentacji letniej ramówki Polsatu napisał:
(...) W poniedziałki i wtorki o 20.00 stacja będzie emitowała "CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku" (powtórki 1 i 2 sezonu), w czwartki o tej porze kanał przypomni drugi sezon serialu "Skazany na śmierć". We wrześniu na antenie pojawi się trzecia, premierowa seria produkcji. (...)
Nie jest to żadna nowość bo media sygnalizowały że będzie to jesień 08 ale nazwa konkretnego miesiąca niepadła. Wydaję się nam że stacja Polsat będzie emitowała Prison Break o stałej porze w tak zwanym prime-time w niedzielę o 20 z tym że raczej po jednym epizodzie bo 3 sezon liczy skromne 13 odcinków. Co do daty najbardziej prawdopodobny jest termin 7 września ( pierwsza niedziele miesiąca). Czyli większość z fanów będzie mogła śledzić przygody braci równolegle w 4 i 3 sezonie Prison Break. Jak przedstawią się słupki oglądalności serialu na Polsacie? Po ponad rocznej przerwie większość fanów pewnie zaspokoiła swoją ciekawość ścigając nielegalnie odcinki z internetu.
źródło: ThePrisonBreak.net
Wiek: 21 Dołączyła: 27 Sie 2007 Posty: 3025 Skąd: from Stata Mind ^^
Wysłany: 2008-06-27, 12:19
Cytat:
W poniedziałki i wtorki o 20.00 stacja będzie emitowała "CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku" (powtórki 1 i 2 sezonu),
Chyba na łeb upadli! Przecież 1 i 2 sezon dopiero był oO rany boskie...a 3 to nie łaska zamówić. Co za stacja...
Ano tak 3 sezon już pokazują, bo widziałam usyfionego Whistlera xD
Jak będzie 3 sezon...to nie będę już miała tivi xD także Polsaciku uuu możecie mnie odliczyć ^^
_________________ Oryginał jest tylko jeden,
potwierdza to nasza dwójka.
AutumnLeaf napisał/a:
Ano tak 3 sezon już pokazują, bo widziałam usyfionego Whistlera xD
Jak będzie 3 sezon...to nie będę już miała tivi xD także Polsaciku uuu możecie mnie odliczyć ^^
ja nie widziałam. Nie bede ogladać bo jeszcze mi sie przeje pan Whistler i co będzie?
_________________ "Everyone has a story to tell" - Chris Vance
Żyję w myśl własnej zasady – „Bądź oryginalny, bądź widoczny”
Jak przedstawią się słupki oglądalności serialu na Polsacie? Po ponad rocznej przerwie większość fanów pewnie zaspokoiła swoją ciekawość ścigając nielegalnie odcinki z internetu.
hmn...
no co oni...
przecież wiadomo że każdy szanujący się fan PB nie będzie ściągał odcinków tylko czekał rok na kolejne odcinki, gdy te są dostępne w sieci...
to niedorzeczne... (taaa.. i co jeszcze... )