Wysłany: 2008-05-04, 12:17 Powodzenia maturzyści! :D
Dla WSZYSTKICH tegorocznych maturzystów -
Życzę Wam żebyście zdali na samych piątkach i połamania pióra oczywiście
..i nie stresujcie się xD
POWODZENIA! ;*
No i dla wszystkich zdających - avkowa czterolistna koniczynka na szczęście
Aj no i ja się oczywiście dołączam^^ POWODZENIA, tylko nie dziękujcie ^^
Taniruch ;*
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.
o tak również się przyłączam ! połamania piór nie zycze bo nie będziecie mieli czym pisać życze więc abyściew wszyscy zdali ta maturę z wyróżnieniem i żebyście niczego nie pozapominali ze stresu ;* ;* no i oczywiscie nie dziękujcie
Również się dołączam!Najważniejsza zasada NIE CYKAĆ SIĘ!Stres potrafi wszystko zepsuć.Najlepiej podejść do tego nie tyle co na lajcie (bo tak sie nie da ) ale z przekonaniem, że dam radę.POWODZENIA ŻYCZĘ!ZRESZTĄ ZDOLNE Z WAS BESTYJE I NAPEWNO DACIE RADE!W każdym razie JESTESMY Z WAMI
ale powodzenie sie przyda, bardzo sie przyda...
ja nie jem od wczoraj, brzuch mnie boli z nerwów, czuje sie tak jakby mnie ktos gonił w miejscu, wszyscy w koło mnie denerwuja, a jak jutro nie dostane jakiegos przystepnego wiersza tylko analize samej prozy to sie wkurze
Maturzystki kurde! Nie stresować się już!! Iść na jakiś spacer, do lasu, zjeść coś dobrego i się już dzisiaj nie uczyć - dzisiaj najważniejszy jest relaks i dobrze się wyspać
nic nie umiem, nie odrózniam Herberta od Rozewicza, Staffa od Kasprowicza, nic nie wiem o narracji w Trans-Atlantyku i najchetniej bym gdzies zawisła Oo
ale przynajmniej pamiętasz te nazwiska, to już coś xD możesz zawsze kogoś przytoczyć xD
..i nie uczyć się już! na spacer! chociażby do supermarketu! I to w te pędy..!
to parasol, kalosze xD i poskakać po kałużach xD
albo do koleżanki/kolegi (tylko koniecznie do tych, co maturę mają za sobą ) pogadać o pierdołach relaksować się dzisiaj! i to jest kurde.. rozkaz..! xDD
Skarby Wy moje, to ja jeszcze taką malutką, ale na pewno szczęśliwą:
_________________ Pingwiny w genach to mają,
że w eleganckie fraki
codziennie się ubierają.