No i musialo do tego dojsc zauwazylem podobny temat gdzies tam i pomyslalem ze zaloze
wiec robcie foty swojego biurka i okolic i wrzucajcie
nie lubie porzadku na biurku wiec nie smiac sie
reszta pokoju wyglada troche lepiej
ogolnie:
szczegolowo
dodawajcie swoje jak mozecie
[ Dodano: 2008-05-20, 22:22 ]
a i temat jezeli tu przeszkadza to mozna do chilla
błehehe wezcie sie ludzi opanujecie i nie piszcie ze macie bałagan ahahahahahaha
Hand- niszczyciel o pedantycznym porzadku
szczerze mówiac to ja w takim porzadku bym zyc nie mogła
MarQ masz baardzo ciekawą podkładeczkę a Xaneta, co to za mapa tam jest?? czego?
U mnie zwykle też syf na biurku, chyba ze się wkurze że już nie ma gdzie dokładać następnych rzeczy, to wtedy się cały pokój przeleci^^
Miałam to samo powiedzieć .. podkładka pod myszkę poprostu zajebiaszcza ^^ haha
Hand jaki porządeczek, az w oczy razi , a ja nie wiem czy widze dobrze ale głosniki mają fajny wyglad... takie bajerne
Piotras.. no widac że biurko fraceta , pozornie porzadeczek a tam z szuflady na klawiature az się wysypuje
_________________ "Jeśli ktoś prosi nas o pomoc, to znaczy że jesteśmy jeszcze coś warci "
ehehe.. ja tez mam ogromne biurko xD dorwę aparat to pstryknę - ale najpierw posprzątam.. trochę^^
Xaneta - mam taką samą drukarkę jak Ty (tylko jasną^^), i takie same głośniki jak Piotras
Jakie porządeczki na biurkach widzę, no no ^^
ja moje moze jutro pokaże.. teraz jest ono w bardzo złym stanie.. ;D
A twoja podkładka Mareczku wymiata ^^
_________________ Dzwonili z nieba.. mówili mi, że im aniołek uciekł.
Nie martw się.. nie powiem im, że tu jesteś <3
~*~
Gość jesteś wyjątkowy/a